UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CANER TOYGAR:“KURGU DİYORSUN ÇOCUK İÇİN DOKTORA GİDİYORSUN"

Esra Erol’un programında evlenen Caner Toygar ve Berke Kentli’nin boşanma davasında skandalların sonu gelmedi.

CANER TOYGAR:“KURGU DİYORSUN ÇOCUK İÇİN DOKTORA GİDİYORSUN"

Caner Toygar’ın açıklamasına göre Berke Kentli dava dilekçesinde zorla evlendiğini, her şeyin kurgu olduğunu ifade etti. Esra Erol da Caner’in bu açıklaması üzerine ateş püskürdü ve “O zaman gidin anlaşmalı olarak boşanın” dedi!

Yaptığı açıklama gündeme damga vuran Caner Toygar yaşanılan olayları Uçankuş Tv’ye anlattı. Söylediği sözlerin arkasında olduğunu ve dava dilekçesini gözüyle gördüğünü söyleyen Toygar eşi hakkında da şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

İŞTE O İFADELER:

“PARA KOPARMAK İÇİN YAPILAN YALAN YANLIŞ İFTİRALAR. ASIL KURGUYU ONLAR YAPTI BANA.”

Mahkemeye sunduğu dilekçede güya bu benim işimin bir parçasıymış, onu da kullanmışım. Direkt kurgu olarak demiyor ama bu evliliğin reklam için yapıldığına dair yazılar var. Ama kesinlikle öyle bir şey yok. Öyle bir şey olabilir mi? Biz çocuk hayali kurarken neden böyle bir şeyi düşünsün o zaman? Madem kurgu olduğunu anladı neden doktora gidiyorsun, ilaç kullanıyorsun? Hamile kalabilmek için. İnanın bana bunlar sadece para koparmak için yapılan iftiralardır.

“O BENİM ŞÖHRETİMDEN YARARLANMAYA ÇALIŞTI.”

Zaten dilekçede 28 madde var, maddelerin çoğu yalan. Ben de ona kendisinin yalan yanlış konuştuğuna dair 600 bin liralık dava açtım. Başka programlara başvurduğuna dair kanıtlar var. Asıl o benim şöhretimden yararlanmaya çalıştı. Berke’nin ablası evlenince size bir sürü reklam teklifi gelir diye Berke’ye hayaller kurdurdu. Sonra öyle bir şey olmayınca her şey başladı.

Evliliğimizden önce başka birileriyle yazıştığından dolayı çok büyük kavga ettik. Peki evlilikten önceki çok büyük kavgamızda neden ayrılmadı da evlendikten sonra ayrıldı.”


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcaner toygar  berke kentli  esra erolda  izdivaç