UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

O DİZİ YAYINA GİREMEDEN İPTAL OLDU!

Behzat Ç.rolüne hayat veren Erdal Beşikçioğlu dizinin senaristi Emrah Serbes'in baba-kızın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan kazayı kendisinin yaptığını itiraf etmesi sonrasında ilk kez konuştu.

O DİZİ YAYINA GİREMEDEN İPTAL OLDU!

Erdal Beşikçioğlu'ndan Emrah Serbes yorumu İzmir'de 22 Eylül'de gerçekleşen ve baba-kızın hayatını kaybettiği trafik kazasını kendisinin yaptığını sosyal medyadan yayınladığı mektupla itiraf eden Behzat Ç. kitaplarının yazarı Emrah Serbes, tutuklanmıştı.

Erdal Beşikçioğlu'ndan Emrah Serbes yorumu Serbes’in kaleme aldığı Behzat Ç. dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran Erdal Beşikçioğlu kısa bir süre sonra yine aynı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyordu. Ancak Serbes’in olayı tüm seyri değiştirdi.

Erdal Beşikçioğlu'ndan Emrah Serbes yorumu İki kişinin ölümüne sebep olduğu kazayı itiraf sonrasında hapse giren Serbes'in durumu Beşikçioğlu’na soruldu.

Erdal Beşikçioğlu'ndan Emrah Serbes yorumu Sahneye koyduğu “Woyzeck Masalı” adlı müzikal hakkındaki sorulara yanıt veren Beşikçioğlu, Behzat Ç.'ye dair açıklama yaparken Serbes'e de değindi.

Erdal Beşikçioğlu'ndan Emrah Serbes yorumu Milliyet'e konuşan 47 yaşındaki oyuncu, “Son olaylar çerçevesinde ‘Behzat Ç’nin durumu ne olacak?" sorusuna şöyle yanıt verdi:

Erdal Beşikçioğlu'ndan Emrah Serbes yorumu "Emrah çok güzel bir sinopsis yazmıştı, bu korkunç kaza olmadan önce. Çok da güzel, naif bir hikâye yazmıştı. Keşke böyle olmasaydı"

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbehzat ç.  emrah serbes