UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

8 MADDEDE KREDİSİZ, KEFİLSİZ ARABA SAHİBİ OLMANIN YOLU!

“Wowwo” 8 maddede araç sahibi olmanın ne kadar kolay olduğunu anlattı. Şehirde yaşayanlar araç sahibi olmanın avantajlarını bilirler… Ancak araç alması da bir o kadar “zordur” diye düşünürler. Fakat “wowwo” 8 maddede nasıl kolayca araç sahibi olunabileceğini açıkladı.

8 MADDEDE KREDİSİZ, KEFİLSİZ ARABA SAHİBİ OLMANIN YOLU!

İşte “Wowwo”nun açıkladığı ve “Wowwo” ile nasıl araç sahibi olabileceğinizi anlatan o 8 madde;

1. Banka kredi skorunuza bakılmadan onaylanıyorsunuz.

2. Araç almaya gittiğinizde bana banka kredisi çıkar mı endişeniz olmuyor, kendinizden ve alım gücünüzden eminsiniz. Dolayısı ile araç pazarlığında eliniz güçlü oluyor. 900 den fazla üye galerimizde bu gücünüzü fiyat avantajına çevirebiliyorsunuz.

3. Banka krediniz bloke olmuyor, ileride bir kredi ihtiyacınız olduğunda bankadan kredi çekebiliyorsunuz.

4. Aracı aldınız, 1 yıl sonra satmak veya değiştirmek istediğinizde geri ödeme de Wowwo vade farkı indirimi uyguluyor ana para borcunuzu indirimli olarak kapatabiliyorsunuz. Banka kredisinde önden ödediklerinizin çoğu faiz gideri olduğu için, ana para borcunuz azalmıyor ve ödemiş olduğunuz bedellerin çoğu faize gidiyor. Ayrıca bankalar erken kapama ile ilgili herhangi bir faiz indirimi de uygulamıyor.

5. Aracınızı satmak isterseniz, önce banka kredisini kapatmak, bankanın rehinini kaldırmak ve sonrasında aracın devrini yapmanız gerektiği için aracınızı satmanız zorlaşıyor ve banka kredisi bitene kadar kullanmak zorunda kalabiliyorsunuz. Wowwo’ da ise aracınızı satmanız çok kolay, aracınızı satın alacak kişi ile beraber Wowwo’ ya gelmeniz yeterli.

6. Dilerseniz aracınızı istediğiniz zaman Wowwo ‘ya geri satabiliyorsunuz. Kalan senet borcunuzu bu şekilde ve indirimli olarak kapatıp, üstünü nakit alabiliyorsunuz.

7. Dilerseniz, senet ödemeleriniz devam ederken Wowwo’dan yeni bir araç ile takas edebiliyorsunuz.

8. SİL TAKSIT ile ödemelerinizi kolaylaştırabiliyor veya elimine edebiliyorsunuz. Hem de, SİL TAKSIT çok kolay, Wowwo’ yu dostlarınıza tavsiye etmeniz yeterli.

Bu yukarıda bahsedilen avantajları alt alta topladığınızda bir daha banka kredisi ile araç almayı düşünmeyeceksiniz.

Şimdi hemen Wowwo müşteri temsilcisini arayabilirsiniz: 02127098181!


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERWOWWA