UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ŞOK İDDİA! SERDAR ORTAÇ BOŞANMAKTAN SON ANDA MI VAZGEÇTİ?..

Serdar Ortaç ile eşi Chloe Loughnan'ın geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkardıkları hatta boşanacakları iddia edilmişti. Bu iddiaları Serdar Ortaç yalanlayıp “Hayır ayrılmadık” açıklamasını yaptı. Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt konuyla ilgili bir yazı kaleme aldı. Cankurt yazısında Serdar Ortaç ve eşi Chloe Loughnan'ı boşanmaktan bir arkadaşlarının vazgeçirdiğini söyledi.

ŞOK İDDİA! SERDAR ORTAÇ BOŞANMAKTAN SON ANDA MI VAZGEÇTİ?..

İşte o yazı:

Serdar Ortaç’ın evliliği ‘şimdilik’ kurtuldu!

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç ile güzel eşi Chloe Loughnan Ortaç hakkında ortaya atılan boşanma iddiası geçen hafta magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. 2014 yılında nikah masasına oturan çift ile ilgili daha önce de birçok kez ayrılık haberleri çıkmış, taraflar her seferinde iddiaları yalanlamıştı. Bu kez de böyle oldu. Serdar Ortaç, durumu kurtarmak için "Hayır, boşanmadık" diye bir açıklama yaptı. İşin doğrusunu yine benden öğrenin: Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan Ortaç boşanacaktı ama evliliklerini 'şimdilik' kurtardılar.

AVUKATINA GİDERKEN YOLDAN GERİ DÖNDÜ

Çiftin evliliğinin üzerinde kara bulutların dolaşmasına neden olarak, daha önce Ortaç'ın çocuk istemesi, Chloe'nin ise 'önce kariyer' demesi gösterilmişti. Ancak nedenini bilmesem de en son büyük bir kavgaya tutuştuklarını ve Serdar Ortaç'ın boşanmak için avukatının yolunu tuttuğunu öğrendim. Fakat avukatına giderken rastladığı yakın bir arkadaşı, boşanmanın ciddi bir karar olduğunu söylemiş ve tekrar düşünmesini tavsiye etmiş. Arkadaşını dinleyen Serdar Ortaç da, avukata gitmekten vazgeçmiş ve düşünmeye karar vermiş. Yani Ortaç, şimdilik boşanma girişimini rafa kaldırmış. Bakalım evliliğini kurtarabilecek mi, yoksa boşanma kararını raftan indirip avukatına mı gidecek; bekleyip göreceğiz.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSERDAR ORTAÇ