UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

UÇANKUŞ TV GENÇLERİN YARATICI ÖZGÜN YAPIMLARINA YER VERİYOR!..

UçanKuş TV Dünya’nın ve türkiyenin farklı yerlerinden çeşitli kısa film gösterilerini her gün saat 12.45’te “UçanKuş Üniversitelerde Kısa Film Kuşağıyla” sizlerle buluşturarak, sinema sanatını teşvik etmek ve yaratıcı, özgün sinemaya destek vermeye, yeni yönetmenlerin, senaristlerin yetişmesine destek olmaya devam ediyor.

UÇANKUŞ TV GENÇLERİN YARATICI ÖZGÜN YAPIMLARINA YER VERİYOR!..

Ankara Şehir Sanatları tiyatro ve yapım ekibinin hazırlamış olduğu “İstihbarat Mezarsız Ölüler” dizisi çok yakında youtube kanalı üzerinden seyircisi ile buluşuyor.

Ankara da 4 ay süren bir çalışma sonunda 12 farklı mekanda ve tamamıyla kendi imkanlarıyla 15 kişilik anacast ve  40’dan fazla figüran, yardımcı oyuncuyla 25 Eylül’de internette yayınlanmaya başlayan dizi üçüncü bölümü için gün sayıyor.

Muhammet Emin Kutluca’nın yönettiği Ozan Ali Korkut’un görüntü yönetmenliğini üstlendiği dizide,terör örgütü ile yapılan operasyon sonucu deşifre olan Göktan karakteri, istihbarat biriminin emri ile öldü gösterilerek gizlenmek zorundadır ancak terör örgütü Göktan’ın ölmediğini bilmektedir ve onu ortaya çıkarmak için 13 yaşındaki kızını vahşice katleder. Bunu öğrenen Göktan tekrar kendini açığa çıkarır ve intikamını almak üzere zorlu bir yola çıkar…

Gerilim ve aksiyon dolu bu macerada acaba Göktan intikamını alabilecek mi?
Terör örgütünün yanı sıra mafya konseyine karşı savaş açan Göktan, Kızıltepe düşmanlarına karşı nasıl bir yol izleyecek? Hepsi ve daha fazlası “İstihbarat Mezarsız Ölüler” dizisinde.

Genç isimlerin bir başka internet dizisi “Hıdır Avar” ise diğer kısa filmler gibi UçanKuş TV Kısa Film Kuşağı’nda izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERuçankuş tv  kısa film