UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ OYUNCUDAN ŞOKE EDEN İTİRAF: “TACİZE UĞRADIM”

Gossip Girl dizisiyle ünlenen Blake Lively de sette makyözü tarafından tacize uğradığını açıkladı.

ÜNLÜ OYUNCUDAN ŞOKE EDEN İTİRAF: “TACİZE UĞRADIM”

Hollywood'u sarsan Harvey Weinstein hakkındaki taciz iddiaları yeni itirafları beraberinden getiyor. Son olarak All I See Is You (Tek Gördüğüm Sensin) ile izleyici karşısına çıkan, ondan önce The Shallows'taki (Karanlık Sular) performansı ile çok konuşulan Blake Lively set sırasında erkek makyözün kendisini rahatsız ettiğini açıkladı.

30 yaşındaki oyuncu bununla da kalmayan makyözün rujunu parmaklarıyla sürmek için ısrarcı olduğunu ve uyuduğu sırada videosunu çektiğini öne sürdü.

Durumu film yapımcılarına anllatığını ancak sonuç alamadağını belirten Lively, "Yapımcılar olayın üzerine kapatmayı tercih ettiği için makyöz ceza almadı" dedi.

LA Times'a konuşan Lively, 'Bana uygunsuz şeyler söylüyordu ve rujumu parmaklarıyla sürmek için ısrar etti. Bir gece sette uyuyordum ve uyandığımda beni kameraya aldığını gördüm. Üzerimde kıyafetlerim vardı ama bu yaptığı röntgencilikti, korkunç birşeydi' diyerek olayı anlattı.

Yapımcıların konuyla ilgili hiçbir şey yapmaması üzerine avukatını devreye sokan Lively makyözün projeden çıkarılmasını sağladığını anlattı.

Oyuncu Ryan Reynolds ile evli olan 2 çocuk annesi, taciz iddiaları ile gündemde olan Harvey Weinstein ile problem yaşamadığını söyledi. 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBlake Lively