UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KÖPEĞE TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ADAMA LİNÇ GİRİŞİMİ!..

Antalya'da bir vatandaş tarafından bakılan ancak 2 gündür kayıp olan sokak köpeğine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişi mahalleli tarafından linç edilmek istenildi.

KÖPEĞE TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİA EDİLEN ADAMA LİNÇ GİRİŞİMİ!..

Şüpheliye büyük tepki gösteren mahalleli, o anları cep telefonuyla da kayıt altına aldı. Şüpheli vatandaş olay yerine gelen polis tarafından kelepçelenerek gözaltına alındı.

Olay önceki gün gece Etiler mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir kadın tarafından bakılan sokak köpeği bir anda ortadan kayboldu. 2 gün sonra akşam saatinde köpeği boynuna ip bağlamış bir adamla gören mahalle sakini kadın, önce köpeğin sahiplenmiş olabileceğini düşündü. Durumu netleştirmek için aşağı inip adamı ve köpeği takip eden kadın iddiaya göre adamı, köpeği bir bankın üzerine yatırıp cinsel istismarda bulunurken yakaladı. Bağrışmalar üzerine adam toplanıp kaçmak istedi ancak mahalleli izin vermedi. Bir anda artan ve çoğunu kadınların oluşturduğu kalabalık şüpheliye saldırmak istedi. Mahallelinin büyük tepki gösterdiği o anlar bir kadının cep telefonuyla da görüntülendi. Şüpheli, olay yerine gelen polis tarafından kelepçelenerek gözaltına alındı.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERantalya  köpek  tecavüz