UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NUMAN KURTULMUŞ, DÜNYA YILDIZINI AĞIRLADI!..

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, kabul ettiği Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı Aamir Khan için "Türkiye'de kendisini ağırlamaktan, kendisiyle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye hakkında güzel sözlerini dinlemekten de fevkalade memnun olduğumuzu ifade etmek isterim." dedi.

NUMAN KURTULMUŞ, DÜNYA YILDIZINI AĞIRLADI!..

Kültür ve Turizm Bakanı  Numan Kurtulmuş,  Bakanlığının davetlisi olarak, yeni filmi "Secret Superstar"ın tanıtımı amacıyla Türkiye'de bulunan ve bugün Ankara'ya gelen  Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı Khan'ı Ankara Palas Devlet Konukevi'nde  kabul etti.

Kurtulmuş, burada yaptığı açıklamada, Khan'ı misafir etmekten büyük  bir memnuniyet duyduklarını vurgulayarak, "Kendisine Kültür ve Turizm  Bakanlığının davetini kabul ederek Türkiye'ye geldikleri için çok teşekkür  ediyorum. Burada dünden itibaren çok güzel anılar yaşıyor. Yarın da tekrar  memleketine, Hindistan'a geri dönecek." ifadelerini kullandı.

Khan'ın Türkiye'de çok sayıda hayranı olduğunu görmekten de mutlu  olduklarını aktaran Kurtulmuş, "Kendisi sadece bir aktör olmanın ötesinde modern,  post modern zamanlarda bütün dünya toplumlarına bir şeyi de gösteriyor. sinemada  sadece batı tipi bir sinema algısının dışında da filmler üretilebilir ve bu  filmler, senaryolar üzerinden bir dünya starı olunabilir. Aamir Khan'ın bütün  dünyaya gösterdiği esasında budur." değerlendirmesini yaptı.

"KENDİSİYLE BİRLİKTE OLMAKTAN BÜYÜK MEMNUNİYET DUYUYORUZ"

Bakan Kurtulmuş, Khan'ın filmlerinin insan ve insanın gönlüne dokunan,  insan hikayeleriyle ufku açan güzel yapımlar olduğunu anlattı.

Khan'ın 25 milyonu aşkın sosyal medya takipçisi olduğunu belirten  Kurtulmuş, "Türkiye'de kendisini ağırlamaktan, kendisiyle birlikte olmaktan büyük  memnuniyet duyuyoruz. Türkiye hakkında güzel sözlerini dinlemekten de fevkalade  memnun olduğumuzu ifade etmek isterim. Değerli bir Türkiye dostunu bu vesileyle  bir kere daha görmekten, ağırlamaktan gerçekten memnunuz. Bundan sonraki  süreçlerde de kendisiyle olan irtibatımızın devam edeceğini ümit ediyorum."  şeklinde konuştu.

"BU SEVGİ İÇİN ÇOK MİNNETTARIM"

Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı Khan da konuşmasında,  Türkiye'de olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Bakan Kurtulmuş'a nazik sözlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Khan,  şunları kaydetti:

"Türkiye'ye dair ilk izlenimim yaklaşık 5 yıl önceydi. Twitter,  Facebook ve diğer sosyal medya hesaplarımdan insanlardan mesaj almaya  başladığımda bunun farkına vardım. O ana kadar Türkiye'de insanların filmlerimi  izlediğini bilmiyordum ve bunu öğrendiğimde çok mutlu oldum. O yüzden Türkiye ile  ilgili ilk izlenimim Türk insanları üzerinden oldu. Türk insanlarından aldığım  çok sıcak, sevgi dolu ve tutkulu bir izlenimdi.

O günden beri bu güzel ülkeyi, güzel insanları ve bu eski tarihi  ziyaret edebilmek can atıyorum. Son iki gündür burada çok fazla sevgi ve saygı  görüyorum. Bu gerçekten benim için çok duygusaldı ve beni çok mutlu etti. Türk  insanlarının kalbinin gerçekten çok iyi ve sevgi dolu olduğuna inanıyorum. Bu  sevgi için çok minnettarım. İşim vasıtasıyla küçük de olsa bu insanların kalbine  dokunabildiğim için gerçekten çok mutluyum."

Ankara'da olmaktan dolayı da çok heyecanlı olduğunun altını çizen  Khan, "Hindistan'a çok güzel anılarla döneceğim. Tüm arkadaşlarıma bu ülkenin,  insanların ve kültürünün ne kadar güzel olduğunu anlatacağım. Tekrar tekrar geri  gelmek için de çok heyecanlıyım." dedi.

Konuşmaların sonunda Bakan Kurtulmuş, Khan'a Şeyh Hamdullah hattı  Mushaf-ı Şerif  ile saray koleksiyonundan ibrik hediye etti.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERnuman kurtulmuş  aamir khan