UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SUNUCU PELİN ÇİFT GÜNDÜZ KUŞAĞINA TRANSFER OLUYOR!..

Başarılı ve Deneyimli Sunucu Pelin Çift bambaşka bir tarzla ekranlarda olacak.

SUNUCU PELİN ÇİFT GÜNDÜZ KUŞAĞINA TRANSFER OLUYOR!..

Programcı ve haberci geçmişiyle adından söz ettiren Pelin Çift’in sunuculuğunu üstleneceği ‘’Hakkını Helal Et’’  farklı formatıyla gündüz kuşağında yer almak için gün sayıyor.
16 Ekim’den itibaren hafta içi her gün TRT1 ekranlarında canlı olarak  yayınlanacak programda hayatı güzelleştiren, insanı değerli kılan ve yüreklere dokunan hikayeler ekrana taşınacak.  
Programda, bir başkasının  başarı hikayesinde payı olanlar, bir an bile tereddüt etmeden tehlikeyi göze alıp hayat kurtaranlar, tanımadığı insanlara yardımını esirgemeyen güzel yürekli insanların hikayeleri yer bulacak.
Gündem Ötesi programina da devam edecek olan Pelin Çift, bu programda ise kırgınlıkları gidermek, parçalanmış aileleri birleştirmek ve yıllardır süren büyük anlaşmazlıklara son vermek için  geçmişle yüzleşip helalleşmek isteyenlere ekranında fırsat verecek. 
Hakkını Helal Et’te ünlü isimler de yaşadıklarını, daha önceden hiç duyulmamış hikayelerini canlı yayında anlatacaklar. Dış Yapım Film'in hazırladığı programın yönetmenliğini Duygu Kırna, haber müdürlüğünü ise usta gazeteci Recep Eser yürütecek.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERPELİN ÇİFT