UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÜNLÜ İSİM BARDAN YAKA PAÇA ATILDI!

Dünyanın en güzel kadın sporcuları arasında gösteriler Alex Morgan, Orlando'da gittiği bir barda güvenlik görevlileri tarafından dışarıya atıldı. Polis, yıldız sporcunun barda çıkan bir kavgada yer aldığını açıkladı.

ÜNLÜ İSİM BARDAN YAKA PAÇA ATILDI!

ABD'de Orlando Pride takımında forma giyen dünyaca ünlü 28 yaşındaki Amerikalı kadın futbolcu Alex Morgan, arkadaşlarıyla gittiği Disney Land'de kavgaya karıştığı gerekçesiyle güvenlikler tarafından dışarı çıkarıldı.

Sıra tartışması yüzünden çıkan kavga sebebiyle içeri gelen güvenlikler Barnes, Alex Morgan ve diğerlerini zorla çıkışa kadar götürdü.

Orlando Pride takımının yönetimini yapan Orlando City SC, şu açıklamayı yaptı: “Organizasyonumuz Orlando City SC, bu hafta Disney eğlence parkında yaşanan durumdan haberdardır. Şimdilik bölge polisinin ve Disney’in açıklamalarını beklemekteyiz.

Ne olduğunu tam olarak anladığımızda kendi içimizde bu problemi çözeceğiz.”

Alex Morgan, 2012 Londra Olimpiyatları’nda ve 2015 Dünya Kupası’nda Amerika’nın kupayı kazanmasına büyük katkıda bulunmuştu. 30 kez milli takım forması giyen Morgan kadın futbolunun sembol isimlerinden biri olarak gösteriliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERAlex Morgan