UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TİYATRO KEYFİ'NDE, "ÇOCUK İSTİYORUM" OYUNU ŞAHANE BİR KOMEDİ!..

Tiyatro Keyfi yeni sezonu, oyuncu Bekir Aksoy’un kaleme aldığı “Çocuk İstiyorum” oyunuyla açıyor. Sanat yönetmenliğini Kemal Başar’ın yaptığı Tiyatro Keyfi’nde bir komedi oyunu olan “Çocuk İstiyorum” Turgay Kantürk’ün yönetmenliğiyle 9 Ekim Pazartesi akşamı Sözer Plaza'da bulunan Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de perde açacak.

TİYATRO KEYFİ'NDE, "ÇOCUK İSTİYORUM" OYUNU ŞAHANE BİR KOMEDİ!..

Bekir Aksoy, oyunculuğunun yanı sıra yazarlığıyla da gündeme geliyor. Kaleme aldığı ve bir psikiyatr karakteri canlandırdığı ‘Çocuk İstiyorum’la tiyatro severlerin karşısına çıkıyor.

İlgi çekici oyun ve gösterileri izleyiciyle buluşturan Tiyatro Keyfi’nin gala gecesinde sinema, tiyatro, televizyon, müzik ve medya dünyasının önde gelen isimleri bir araya gelecek.

Oktay Kaynarca, Songül Öden, Ozan Akbaba, Onur Tan, Lale Başar, Salih Güney, Yunus Emre Yıldırer,, Ali Kocatepe, Özgün Uğurlu, Bora Öztaprak, Süha Uygur, Zara gibi bir çok ünlü isim tiyotro severleri yalnız bırakmayacak.

“Çocuk İstiyorum” oyununda sürprizler adeta havada uçuşuyor. İzlemesi oldukça keyifli olan bu oyunun karakterleri çok dikkat çekiyor. Taşlardan bile özür dileyen, kilolarından şikayetçi çok zengin bir adam yer alıyor. Diğer taraftan evlenmeyi kafasına koymuş çok kurnaz bir kadın… Uzun boyu, karizması, fit ve sağlıklı görünümüyle popüler olmaya mahkum bir doktor… Zekasına olmasa da güzelliğine oldukça güvenen bir kadın… Herkesin hem av hem avcı olduğu bu ilişkiler yumağında hedefi kimin vuracağı merak konusu oluyor.

Sezon boyunca sahnede olacak olan “Çocuk İstiyorum” oyununun ışık tasarımı Yüksel Aymaz’ın, kostüm tasarımı, Mine Erbek Gökbuget’in müzikleri iseBora Öztoprak’ın imzasını taşıyor.

Oyun biletleri, gişelerden ve Biletix’ten temin ediliyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERtiyatro keyfi