UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İŞADAMI ALİ DİNÇKÖK VE ESKİ SEVGİLİSİ ECE EGE TEKRAR BİR ARADA!

İşadamı Ali Dinçkök’ün, iş ortağı Aslan Badi'nin kızı Claudia Badi'den ayrılıp, Dice Kayek markasının yaratıcısı eski sevgilisi modacı Ece Ege ile yeniden aşk yaşamaya başladığı öğrenildi.

İŞADAMI ALİ DİNÇKÖK VE ESKİ SEVGİLİSİ ECE EGE TEKRAR BİR ARADA!

Akkök Holding ve Akmerkez'in ortağı Ali Dinçkök, geçtiğimiz mayıs ayında hem yakın arkadaşı hem de iş ortağı Aslan Badi'nin kızı Claudia Badi ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Dice Kayek markasının yaratıcısı 54 yaşındaki Ece Ege ile 73'lük iş adamı Ali Dinçkök, 2008 yılında 5 aylık flörtün ardından evlenmeye karar vermişti.

1 Temmuz'da Ali Dinçkök'ün Akmerkez'deki dairesinde nikah kıyılacaktı fakat nikah öncesi Ali Dinçkök'ten gelen evlilik sözleşmesi talebi, gelin adayı Ece Ege'nin gücüne gitmiş, nikah iptal olmuştu.

Nikahı rafa kaldıran aşıklar, birkaç yıl daha flört etse de ayrılmışlardı.

Uzun ayrılığın ardından Dinçkök ve Ege'nin yeniden bir araya gelmesi, sosyetede "İkinci denemelerinde mutlu sona ulaşabilecek mi?" sorusunu gündeme getirdi.

Oğlu Raif ve kızı Alize'nin annesi Sennur Çiftçi'den yıllar önce boşanıp mimar Barbara Pensoy ile aşk yaşayan Ali Dinçkök'ün, bu ilişkisinden de Aleyna adında bir kızı var.

Barbara Pensoy'dan ayrıldıktan sonra birçok güzelle adı anılan ünlü iş adamı, yaklaşık iki yıl kadar da eski manken Pınar Yiğit ile flört etmişti.

Sabah Gazetesi

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERali dinçkök