UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SEDA AKGÜL, YAPTIĞI İMALARLA HANGİ ÜNLÜ İSİMLERİ HEDEF ALDI?

Sunucu Seda Akgül, sosyal medya hesabından cesur bir paylaşımda bulundu. Akgül, bu tarz fotoğrafları zaten sık sık paylaşıyordu ama bu sefer dikkat çeken fotoğraftan çok altına düştüğü not oldu. Akgül, notunda fotoshoplu paylaşım yapanları hedef aldı.

SEDA AKGÜL, YAPTIĞI İMALARLA HANGİ ÜNLÜ İSİMLERİ HEDEF ALDI?

Seda Akgül, iddialı bir fotoğrafını Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

Son zamanlarda, bazı ünlülerin fotoğraflarına fotoshop uygulayıp hesaplarından paylaşması gündemde bol bol yerini aldı. Boyunu uzatanlar, belini ve bacaklarını inceltenler ve hatta ten rengini değiştirenler bile oldu…

Bununla kalmayıp, Eda Taşpınar, Aleyna Tilki gibi isimlerin başkasına ait fotoğraflarını kendisi gibi paylaştığı da görüldü.

Seda Akgül’ün son paylaşımı da bu olayları konu alır gibiydi.

Akgül, paylaşımında “Bırakın dış görünüşü..” diyerek kimlere seslendi bilmiyoruz ama bu sözleri üzerine alacak birçok kişi olduğunu düşünüyoruz.

İşte Seda Akgül’ün olay yaratacak o paylaşımı ve altına düştüğü o not:

“İşin, eşin, paranın... Hiçbir şeyin kölesi olmayın! Sadece sahip olduklarınızın efendisi olun! Başta inançlarınızın! Kimse kimsenin efendisi değildir... Yaradandan başka... İçiniz rahat etsin diye söylüyorum; hepimiz ölünce sadece kemik olacağız... Bırakın dış görünüşü... İnsanlara değer verip tanımaya çalışın. Önyargı değil, algıyla yaklaşın. Her zaman bir şansımız var... Ölüm garantisiyle yaşadığımızı unutmadan sevin... Hayat kısa... Kuşlar uçuyor... Hep uçsunlar... 90 yaşında filtre ve fotoshopsuz resmim... İnşallah Allah buruşmuş ama tebessüm eden resimlerimi de paylaşmayı nasip eder..."

Seda Akgül, yaklaşık 2 bin beğeni alan fotoğrafını yoruma kapattı.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERseda akgül  eda taşpınar