UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SON DAKİKA! KAZA YAPAN KENAN SOFUOĞLU, TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ!

Dünya Supersport Şampiyonası'nın 10. ayağında yarışmak için Fransa'da bulunan milli motosikletçi, dün yapılan sıralama turlarında kaza geçirdi. Kenan Sofuoğlu, Türkiye'ye getirildi.

SON DAKİKA! KAZA YAPAN KENAN SOFUOĞLU, TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ!

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Fransa'da kaza yaptı. Dünya Supersport Şampiyonası'nın 10. ayağında yarışan Sofuoğlu, başkent Paris yakınlarındaki Nevers Magny-Cours Pisti'nde dün gerçekleştirilen sıralama turlarında kaza geçirdi.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu'nu taşıyan ambulans uçak İstanbul'a iniş yaptı.

"İSPANYA YARIŞINA YETİŞMEK İSTİYORUM"

Sofuoğlu, dün yaptığı açıklamada, "Bu sefer kötü düştüm, belimde ve kalçamda 3 kırık var. Herkes benim dün kaza geçirdiğimi düşünmüştü ama dün yağda kaymıştım. Bugün ise kaza yaptım." demişti.

Vücudunu hareket ettiremediğini ifade eden milli sporcu, "Acilen Türkiye'de tedavi olmam gerekiyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı konuyla ilgileniyor. Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu aradı. Bu gece beni uçakla aldıracaklar." diye konuştu.

Sofuoğlu, bir an önce tedaviye başlanması gerektiğini, 3 hafta sonraki İspanya yarışına yetişmek istediğini kaydetti.

SAĞLIK BAKANI DEMİRCAN: İSTANBUL'DA TEDAVİ EDİLECEK

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan yazılı bir açıklama yaparak, Fransa'da kaza geçiren milli sporcu Kenan Sofuoğlu'nun ambulans uçakla yarın sabah saat 8:00 sularında İstanbul'a getirilerek, Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınacağını açıkladı.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKenan Sofuoğlu