UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ELİZ’DEN HAKAN’A JEST: ‘GÖNÜLLER SİYAH-BEYAZ’

Sabah Günaydın yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazısında Eliz Sakuçoğlu - Hakan Sabancı aşkını yazdı.

ELİZ’DEN HAKAN’A JEST: ‘GÖNÜLLER SİYAH-BEYAZ’

İşte o yazı:

Koyu Beşiktaşlı Hakan Sabancı ile yeni bir ilişkiye başlayan Eliz Sakuçoğlu, sevgilisinin takımını sosyal medyadan destekledi. Fenerbahçe taraftarı olan Sakuçoğlu, ‘Bugün gönüller siyah-beyaz’ notunu paylaşıp aşkına jest yaptı.

Son dönemin hızlı çapkınlarından Hakan Sabancı, bir süre önce ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'nun gönlünü çalmıştı. Cicim aylarını gözlerden uzak yaşamayı tercin eden aşıkların, bu kurallarını önceki akşam bozacaklarını düşünmüştüm. Çünkü fanatik bir Beşiktaş taraftarı olan ve yurt içi-yurt dışı deplasmanlar dahil takımın hiçbir maçını kaçırmayan Sabancı'nın, Sakuçoğlu'nu önceki akşam oynanan Beşiktaş-Leipzig maçına götüreceğini düşündüm. Ancak fanatik Fenerbahçeli Sakuçoğlu, stada gitmedi ve sevgilisinin takımını uzaktan desteklemeyi tercih etti.

Eliz Sakuçoğlu, maçtan önce Instagram'dan Beşiktaş'a desteğini gösterdi ve şu notu paylaştı: "Bugün gönüller siyah-beyaz... Fener'im oynadığında hep tutturuyorum. Bugün ilk Beşiktaş tahminimi yapıyorum, umarım Allah utandırmaz. 2-1 BJK alır; goller de Tosun ve Babel'den gelir diyorum." Beşiktaş'ın 2-0 galip geldiği maçta, Babel'in gol atacağı tahminini de tutturan Sakuçoğlu, bitiş düdüğünün ardından yine sosyal medyadan 'Tebrikler Kara Kartal' diyerek sevgilisinin takımını tebrik etti.

FORMA DA GİYER Mİ?

Bu arada Hakan Sabancı'nın, maçtan sonra Eliz Sakuçoğlu'na "Beşiktaş'a çok uğurlu geldin, tahminlerin de tutuyor, sen bundan sonra Beşiktaşlısın" dediğini duydum. Koyu Galatasaraylı Fahriye Evcen, flört ettikleri dönemde Burak Özçivit'in takımı Fenerbahçe'ye transfer olmuş, sarı-lacivertli formayı giyip maça gitmişti. Bakalım Sakuçoğlu'nu ne zaman Beşiktaş formasıyla göreceğiz...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLEREliz Sakuçoğlu  hakan sabancı