UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

OYUNCULUK YOLCULUĞUNDA ŞİMDİDEN İKİ ÖDÜL SAHİBİ OLDU!..

Sanat Koçluğunu Fikmsan Vakfı Genel Müdürü Kıvanç Terzioğlu’nun yaptığı genç oyuncu adayı İbrahim Muratoğlu “Gelecek Vaadeden Jön” adayı ödülü aldı.

OYUNCULUK YOLCULUĞUNDA ŞİMDİDEN İKİ ÖDÜL SAHİBİ OLDU!..

Başarılı bir oyuncu olmak için eğitimler alan İbrahim Muratoğlu, şimdiden iki ödülün sahibi oldu. Sarıyer Belediyesi ve Tango Turizm’in sponsorluğunda, lösemi tedavisi gören ve kimsesiz çocuk yuvasındaki çocuklar için yapılan etkinlikte, genç jön adayı İbrahim Muratoğlu, “Gelecek Vaad Eden Oyuncu” ödülünü aldı.

Anadolu Realist Gençlik Hareketi Derneği koordinesinde Türkiye Gençlik Platformu ve Elazığ Sahne Sanatları ve Sanatçıları Derneği işbirliğiyle düzenlenen “Gençlik Meclisi Çalıştayı’nda” plaket töreni düzenlendi.

Başarılı Jön Adayı İbrahim Muratoğlu'da bu özel gecede “Gelecek Vaadeden Jön” adayı ödülünü aldı. İbrahim Muratoğlu ödülünü almak için sahneye çıktığında ' Genç Girişimci Üniversite Gençlerine teşekkür ederek sanatını en iyi şekilde yurtiçi ve yurt dışında temsil edip, oyunculuğuyla yurtdışında'da başarılara imza atacağını söyledi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13