UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VİDEO HABER! KOCAELİ'NDEKİ FACİADA ÖLÜ SAYISI 21'E YÜKSELDİ!..

Kocaeli/Kefken açıklarında içerisinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması sonucu ölenlerin sayısı 15'e yükseldi.

VİDEO HABER! KOCAELİ'NDEKİ FACİADA ÖLÜ SAYISI 21'E YÜKSELDİ!..

Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan, Kocaeli/Kefken  açıklarında içerisinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması  sonucu 21 kişinin hayatını kaybettiği, arama faaliyetlerinde 40 göçmenin  kurtarıldığı, 7-9 dolayında göçmene yönelik arama kurtarma çalışmalarının devam  ettiği bildirildi.

Kefken açıklarında sabaha karşı saat 05.25‘te içinde göçmenlerin bulunduğu bir balıkçı teknesinin batması sonucunda Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından ilk etapta 40 göçmen kurtarılmıştı. Devam eden çalışmalar hakkında Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamada 21 göçmenin cansız bedenine ulaşıldığı bildirildi. Ekipler, kayıp olan 11 göçmenin bulunması için arama kurtarma çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan ekipler tarafından kurtarılan bir göçmen, denizden çıkarılan yakınlarına ait cesetlerin olduğu tabutları taşıyan cenaze aracını görünce gözyaşlarına boğuldu. Aracın başındaki askerler tarafından sakinleştirilen göçmen daha sonra cenazelerin kaldırıldığı hastaneye götürüldü.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERkocaeli  kaza