UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

YEŞİLÇAM'IN SEZERCİK'İ TEHDİT MESAJLARI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Eski eşini ölümle tehdit ettiği iddia edilen Sezer İnanoğlu, "Yanlış anlaşılmadan ibaret olan o şikâyet çekildi. Tehdit mesajı yok" dedi

YEŞİLÇAM'IN SEZERCİK'İ TEHDİT MESAJLARI HAKKINDA İLK KEZ KONUŞTU

Yeşilçam filmlerindeki rolleriyle "Sezercik" olarak tanınan, film yapımcısı ve oyuncu Sezer İnanoğlu hakkında üçüncü eşi Zeynep Yılmaz'ı tehdit ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatılmıştı.

İnanoğlu'na "ölümle tehdit ve hakaret" suçlarından dava açılmıştı.

Hakkındaki iddialarla ilgili ilk kez konuşan Sezercik, haksızlığa uğradığını anlattı.

Sezer İnanoğlu eski eşi Zeynep Yılmaz ile Kasım 2015'te evlendiğini, evliliklerinde yaşanan problemler nedeniyle birkaç kez boşanma davası açtıklarını, fakat barışmalarından dolayı bu davalardan feragat ettiğini belirtti.

Son olarak evliliklerinin sağlıklı yürüyemediğini belirten İnanoğlu, 20 Nisan 2017'de Beykoz Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açtığını, 1 Ağustos 2017'de ise anlaşmalı olarak boşandıklarını ifade etti.

Yaşanan bu olayların ardından çıkan haberlerin kendisini üzdüğünü, evliliklerinin bitmesinden dolayı bu tarz haberlerden rahatsız olduğunu dile getirdi.

 İnanoğlu, "Habere konu olan şikâyetten eski eşim 27 Şubat 2017 günü 'yanlış anlaşılmadan' ibaret olduğu belirtilerek feragat etmiştir. Tehdit içeren hiçbir mesaj da mevcut değildir" dedi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERSEZERCİK