UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SÜRPRİZLERLE DOLU “YOL ARKADAŞIM” FİLMİ KAHKAHA GETİRECEK!..

BKM’nin, sonbaharı kahkahayla karşılayacak “Yol Arkadaşım” film ekibi, sette 19 Eylül Salı günü basın mensuplarını ağırladı.

SÜRPRİZLERLE DOLU “YOL ARKADAŞIM” FİLMİ KAHKAHA GETİRECEK!..

Filmin yönetmeni Bedran Güzel ve oyuncular, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Emre Kınay, Eda Ece ve Aslı Bekiroğlu çekimlerin arasında tüm merak edilenleri eğlenceli bir sohbetle anlattı. 

SEYİRCİMİZLE BİRLİKTE ÇOK GÜLECEĞİZ

Mikrofonu ilk alan, filmin hem senaristi hem de başrolleri Oğuzhan Koç’la paylaşan İbrahim Büyükak: “Yol filminin bu kadar zor olduğunu yazarken tahmin edememiştim. İnanılmaz bir sıcakta, arabanın içinde bayağı zormuş ama çıkan malzemeleri izliyoruz, değiyor. Hep böyle film yazmak ve yapmak istiyordum. Bugüne kısmetmiş. Çok güzel oyuncularımız var, ustalarımız var. Hep beraber inşallah güzel film yaptık. Filmimize inanıyoruz, çok eğlenceli bir film yaptık, çok komik oldu. Ben inanıyorum, seyircimizle beraber çok güleceğimize inanıyorum” dedi.

Ardından filmde bir ilaç mümessilini canlandıran Oğuzhan Koç : “Aslında hepimizin hayalleri var, hayaller hayallediğiniz gibi gitmediğinde gerçeklerle karşılaşıyorsunuz, bu film de biraz gerçeklerle karşılaşan bir adamın hikayesini anlatıyor” dedi. 

“YOL ARKADAŞIM”DA OĞUZHAN KOÇ VE EMRE KINAY DÜETİ 

Oğuzhan Koç “Film için şarkı besteleyecek misiniz?” sorusunu şöyle yanıtladı: Filmde çok güzel şarkılar var. Daha önce yazılmış fakat benim söyleyeceğim, diğer oyuncuların söyleyeceği şarkılar olacak. Emre Abi(Kınay)’yle de beraber söyleyeceğiz.. Emre Abi (Kınay) zaten halihazırda hepimizden daha çok sahne yapmış biri, konserlerini de biliyoruz. Çok iyi bir sesi var bence. Şarkı söylemeliydi, inşallah bu film vasıtasıyla biz de herkesle buluşturmuş oluruz” dedi. 

İbrahim Büyükak ise: “Filmimizin içinde yol hikayesi olduğu için, arabamızda bir müzikçalarımız var, Oğuzhan var zaten. Çok güzel şarkılar olacak filmin içerisinde. Beğenecekler diye düşünüyorum” dedi.

SENENİN EN GÜZEL KOMEDİ FİLMİ!

Basın mensupları Emre Kınay’a, filmde oynamak için kendisini nasıl ikna ettikleri sorulunca “Gerek kalmadı ki ben tavdım zaten. Bence bu senenin en güzel komedi filmi olacak, Gerçekten yılın en komik filmi geliyor. Çok eğleneceğimiz bir komedi, Bekliyoruz herkesi salonlara. 

DAHA ŞİMDİDEN ÜÇÜNÜCÜSÜNÜ ÇEKMEK İSTİYORUZ!

İbrahim Büyükak,”Filmin ikincisi gelecek mi?” sorusuna verdiği yanıtla herkesi kahkahaya boğdu. Büyükak: “Filmimize inanıyoruz, güveniyoruz. Çok eğlenceli bir film yaptık. Filmin içerisinde görülsün diye detaylandırmıyorum ama eğlenceli film yatığımıza inanıyorum. Seyircimiz inşallah izler beğenir, biz inanıyoruz filmimize. Biz direkt üçüncüsünü yapmak istiyoruz, o kadar eğlenceli geçti. Tabi ki ikincisini yapmak isteriz” cümlelerini kurdu.

“HİÇ BU KADAR SİVRİ BİR ROL OYNAMAMIŞTIM”

Eda Ece ise filmde rol almaktan duyduğu mutluluğu şu cümlelerle anlattı: “Çok güzel bir senaryo yazmış İbo (İbrahim Büyükak). Ben de çok eğlenceli ve güzel buldum. Teşekkür ediyorum beni tercih ettiğiniz için. Karakter biraz çılgın, hiç bu kadar sivri bir kızı oynamamıştım”.

BKM Film yapımı YOL ARKADAŞIM, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un mizah dolu yolculuğunu 27 EKİM 2017’de sinemalara taşıyacak!

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERbkm  yol arkadaşım