UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MİNİK YILDIZ DAMLA GÜVENİLİR İKİ SEZONU BİRLİKTE AÇTI!..

Elif dizisiyle ünlenen küçük yıldız Isabella Damla Güvenilir, hem dizi hem de okul sezonunu birlikte açtı.

MİNİK YILDIZ DAMLA GÜVENİLİR İKİ SEZONU BİRLİKTE AÇTI!..

2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim Yılının başladığı 18 Eylül tarihi aynı zamanda Kanal 7’nin yeni yayın döneminin başlangıcı oldu. Isabella Damla Güvenilir, bu tarihte bir yandan okula başlamanın sevincini yaşarken diğer yandan da ekranlara dönmenin heyecanı içerisindeydi.

 

Kanal 7’nin üç sezondur başarıyla devam eden ve küçük bir kızın zorlu yaşam öyküsünün anlatıldığı Elif dizisinin başrol oyuncusu Isabella Damla Güvenilir iki heyecanı bir arada yaşadı.

Küçük yıldız, İstanbul – Şile’de bulunan Ahmetli Yahşi Bey İlkokulu’nun 3-C sınıfında yeni eğitim ve öğretim yılına başladı. Aynı hafta Kanal 7’de yayınlanan dizisi Elif’in de yeni sezona ‘Merhaba’ demesi minik yıldızı oldukça heyecanlandırdı. Isabella Damla Güvenilir bir yandan sınıf arkadaşlarına kavuşurken diğer yandan da rol aldığı dizinin ekranlara dönmesiyle çifte mutluluk yaşadı.

Eğitim hayatını oldukça başarılı bir şekilde sürdüren minik yıldız aynı başarıyı rol aldığı Elif dizisinde de sürdürmeye devam ediyor. Kanal 7’de yayınlanmaya başlandığı günden bu yana izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Elif dizisinin başarısı ülke sınırlarını aştı.

Dizi, satıldığı 33 ülkede oldukça iyi izlenme rakamları elde ederken, Isabella Damla Güvenilir de küçük yaşta dünya çapında bir üne kavuşmuş oldu.

 

Küçük bir kızın tek başına hayatta kalma mücadelesinin anlatıldığı Elif dizisi hafta içi her gün saat 20:00’de yeni bölümleriyle Kanal 7’de.

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERisabella damla güvenilir  kanal 7  elif