UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ÇAĞLAYAN'DAKİ SİLAHLA YARALAMA OLAYININ FAİLİ YAKALANDI!..

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda çıkan çatışmada, şahsı silahla yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

ÇAĞLAYAN'DAKİ SİLAHLA YARALAMA OLAYININ FAİLİ YAKALANDI!..

İstanbul Çağlayan Adliyesi önünde çıkan silahlı çatışmada 2 kişi yaralandı, 8 kişi gözaltına alındı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk çatışmanın ardından Çağlayan Adliyesi'nde yeniden silah sesleri duyuldu, gerginlik sürüyor.

Çağlayan'daki İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bir cinayet davasının tarafları arasında, adliye önündeki meydanda çıkan silahlı kavgada yaralanan bir kişiye, olay yerine gelen sağlık ekiplerince müdahale edildi. Yaralı, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Ayrıca, kavganın ortasında kalan bir çocuğun da kafa travması nedeniyle hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Kaçan şahısları takip eden polislerden birinin de Gürsel Mahallesi'nde yaralandığı belirtildi.

ARBEDE YAŞANDI

Olay yerine gelen takviye polis ekiplerinin çalışması sonucu, silahlı kavgaya karıştıkları öne sürülen 8 kişi gözaltına alındı. Bazı şüphelilerin gözaltına alınması sırasında arbede yaşandı.

Bu arada, adliye yakınındaki bazı sokaklardan silah sesi gelmesi üzerine, bölgeye Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler de geldi.

Polis ekiplerinin, diğer şüphelilerin yakalanması için bölgedeki uygulaması sürüyor.İstanbul Adalet Sarayı önünde çıkan silahlı çatışmada Kemal G.'yi silahla yaralayan şahıs polis tarafından yakalanırken, olaya karışan diğer şüphelileri yakalama çalışması devam ediyor. 

İstanbul Adalet Sarayı önünde çıkan silahlı çatışmada Kemal G.'yi silahla yaralayan şahıs polis tarafından yakalanırken, olaya karışan diğer şüphelileri yakalama çalışması devam ediyor. 

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda, bir cinayet davasının tarafları arasında çatışma çıkmış , çatışmada bir kişi yaralanmıştı. Yaralı şahsın Kemal G. olduğu öğrenilirken, şahsı silahla yaralayan şüpheli gözaltına alındı.Öte yandan polis tarafından bir de silah ele geçirilirken, olaya karışan diğer şüphelileri yakalama çalışması devam ediyor.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERÇAĞLAYAN