UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İREM DERİCİ İÇİN ÜNLÜ İSİMLER HASTANEYE AKIN ETTİ!..

Yaşadığı gıda zehirlenmesi sonrasında soluğu hastanede alan İrem Derici'den kötü haber geldi. Ünlü şarkıcı, Fulya'daki özel bir hastanede yoğun bakıma alındı.

İREM DERİCİ İÇİN ÜNLÜ İSİMLER HASTANEYE AKIN ETTİ!..

Hastaneden gelen bilgilere göre İrem Derici hala yoğun bakımda fakat bilinci açık, annesi yanına girip konuşuyor ve güzel sanatçı annesine cevap verebiliyor. 

Derici’nin durumunun gittikçe daha iyiye gittiği ifade edildi..

Son dönemde verdiği kilolar gündeme gelen İrem Derici'nin, aşırı kilo kaybı nedeniyle sık sık hastalandığı iddia ediliyordu. Derici son olarak 17 kilo verdiğini açıklamıştı.

İrem Derici’nin rahatsızlığını öğrenen yakınları ünlü şarkıcının kaldırıldığı hastaneye akın etti.

Derici’nin yakın dostlarından Merve Özbey, Gonca Vuslateri, Bahadır Tatlıöz ve Simge Sağın gibi ünlü isimler ziyarete gidenler arasındaydı. 

Merve Özbey ve Gonca Vuslateri ise ünlü şarkıcı hakkında açıklama yaptı ve iyi dualarını ilettiler.

İrem Derici’nin durumu hakkında bilgi almak için hastaneye gelen ünlü şarkıcı Merve Özbey şu açıklamada bulundu:

“Hepimizin bildiği doktorunun yaptığı açıklama. Yoğun bakımda olduğu için sadece aile girebiliyor. Biz de göremedik henüz. Herkes içerde zaten. Dışarda işlerimiz var onları halledip tekrar geleceğiz. Umudumuz, iyi olması. Herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre şu an daha iyi tabi.

Tam açıklama yapacak bir şeyim yok. Benim bildiğim de sizin bildiğinizle aynı. Daha iyiye gittiğini duyduk. Hepimiz birazcık daha ümitlendik. Kritik bir durumu var mı bilmiyorum ama geldiğinde sağlıktan dolayı biraz şikayetleri vardı. Şimdi daha iyi. Biz de akşam doktorunun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor. Her şey yolunda. İnşallah her şey yoluna girecek. İrem güçlü kızdır toparlar.”

Gonca Vuslateri ise, ”Ben iyi bir enerji alıyorum. Bir şey olacağını düşünmüyorum. Ailesi biraz üzgün ama sonuçta takipte oldukları bir tedavi sürecindeler ama her şey yoluna girecek” şeklinde konuştu.

ÜNLÜLERLE YAPTIĞIMIZ RÖPORTAJI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!..

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERİrem Derici