UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

M.ALİ ERBİL’İN YANINDA AÇIKLAMA YAPAN ÖRFİ BUGÜN DÜZELTME YAPTI!

Mehmet Ali Erbil’in yakın arkadaşı ve Atlas Balık’ın sahibi Örfi Bilgin, dün instagram canlı yayınında yaptığı konuşmayla ilgili kendi hesabından bir düzeltme yayınladı. İşte o açıklama…

M.ALİ ERBİL’İN YANINDA AÇIKLAMA YAPAN ÖRFİ BUGÜN DÜZELTME YAPTI!

Mehmet Ali Erbil’in yakın arkadaşı Örfi Bilgin dün Mehmet Ali Erbil’le birlikteyken instagramdan canlı yayına katılmış ve medya ile ilgili çirkin ithamlarda bulunmuştu.

Ancak Örfi Bilgin bugün kendi hesabından bir açıklama yaparak, yanlış anlaşıldığını ve “kimin ne yazdığını bilmeden bir cümle sarfettiğini” vurguladı.

İşte o açıklama:

“Dün sevgili Mehmet Ali Erbil instagramda canlı yayın açtı ve şakalaşırken hakkında yazılan bir haberi yalanladı ve ben de kimin ne yazdığını bilmeden bir cümle sarfettim.

Basındaki tüm arkadaşlar dostum, kardeşimdir. Kimseye şahsi bir tavrım olmadı, olamaz da… Yanlış anlamaları düzeltmek adına bu açıklamayı yapma gereği duydum.

Ben bir iş adamıyım ve sadece işlerimle ilgileniyorum.Herkese sevgiler, hayırlı cumalar…”

MOBBİNG HABERİ SETTE ÇALIŞANLAR TARAFINDAN DA DOĞRULANDI VE…

Bu arada Mehmet Ali Erbil’in, sette bir dizi çalışanına (yönetmen asistanına) telefonla yaptığı taciz, tüm ekip tarafından da doğrulandı.

Dizi ekibi, kızın 22 yaşında olduğunu söylerken, “Israrla ya o gider ya da ben…” diye tutturdu. Herkes “Yapma, böyle şey olur mu?..” derken, “Kimsenin akıl erdiremediği bir şekilde çok ısrar etti. Ve sonunda yapımcının Mehmet Ali’yi göndermekten başka çaresi kalmadı. Yoksa yapımcı, dizi içinde tüm itibarını kaybederdi. Star TV yöneticileri de durumu öğrenince hemen böyle olmasını kabullendiler. Aslında az yazmışsınız. Yoksa olaylar çok daha büyük. Ama dizinin havasını bozmamak için konuyu uzatmak istemiyoruz. Siz de uzatmayın lütfen…” dediler.

Ve işte bugün Örfi Bilgin’in yaptığı açıklama:

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERmehmet ali erbil