UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İDO TATLISES BU KEZ DE PODYUMA ÇIKTI!

Modacı Deniz Berdan'ın defilesin de ilk kez mankenlik deneyimi yaşayan İdo Tatlıses yaşadığı heyecanı "kalpten gidiyorum sandım" sözleri ile açıkladı.

İDO TATLISES BU KEZ DE PODYUMA ÇIKTI!

Deniz Berdan defilesinde podyuma çıkan İdo Tatlıses'in heyecanı yüzüne vurdu

İzleyiciler arasında annesinin de bulunması ile birlikte mutluluğunun ve heyecanının iki katına çıktığını belirten İdo Tatlıses yaşadığı durumu özel bir kanala yaptığı açıklamada, “Bir ara yürürken ayağımdan yukarı doğru karıncalanma oldu, kalp krizi geçiriyorum sandım, annemi beni izlerken gördüm o beni mutlu etti, çok heyecan yaptım ama bir daha cesaret edebilir miyim onu bilmiyorum, ne var işte podyumda yürüyorsun gibi bir durum değil bu, zor meslek mankenlik" dedi.

Söylentilere göre defileye aylar öncesinden hazırlanan İdo Tatlıses’in mankenlik için zayıflama ameliyatı geçirdiği de iddia edilmişti.

İdo Tatlıses özel bir magazin kanalına verdiği röportajda bu duruma da değinerek; ‘Neden ameliyat olayım, öyle şey mi olur, çalışıp verdim, spora gittim, bu genç yaşta işim yok ameliyat mı olacağım, yemeden içmeden kendimi kesip hastanede mi yatacağım, ameliyat oldu diyenler kafayı yemiş olmalılar açıklamaların da bulundu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERido