UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MURAT BAŞOĞLU’NUN YEĞENİ HAKKINDA MAHKEMEDEN ŞOK KARAR!

Murat Başoğlu ile öz yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı'nın Bodrum'da bir teknede öpüşürken fotoğraflarının çekilip yayınlanmasının ardından başlatılan soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Bodrum Başsavcılığı'nın talebi üzerine Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında yurtdışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararı alındı.

MURAT BAŞOĞLU’NUN YEĞENİ HAKKINDA MAHKEMEDEN ŞOK KARAR!


Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında 'hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan soruşturma başlatılan sunucu Murat Başoğlu'nun ardından yeğeni Burcu Başoğlu Kabadayı da ifade vermişti.

İfadesinin ardından serbest bırakılan Kabadayı hakkında Başsavcılıkça yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol kararı talep edildi. Talep sonrası, Bodrum Sulh Ceza Hakimliği Burcu Başoğlu Kabadayı hakkında yurt dışı çıkış yasağı adli kontrol tedbiri kararı verdi.

Geçen 31 Ağustos'ta Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na giderek ifade veren Murat Başoğlu'na Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince yurt dışına çıkış yasağı konulup, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Başoğlu ifadesinde fotoğraflardaki kadının yeğeni değil plajda tanıştığı yabancı uyruklu bir kadın olduğunu ileri sürmüştü.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13