UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BARIŞTI BARIŞACAKLAR DERKEN MERVE BOLUĞUR’DAN ŞOK HAMLE!

Merve Boluğur Murat Dalkılıç’ın barışma çağrılarına böyle yanıt verdi.

BARIŞTI BARIŞACAKLAR DERKEN MERVE BOLUĞUR’DAN ŞOK HAMLE!

Dalkılıç'la 2 yıllık evliliğini bitirmek üzere olan güzel oyuncu, geçtiğimiz ay eşiyle yaşadığı Yeniköy'deki daireden ayrılıp yeni bir ev aramaya başlamıştı. Boluğur, hayalindeki evi bulamayınca da ayrılık acısını üzerinden atmak için Çeşme'ye gitmişti.

ÇEŞME MORALİ

Önümüzdeki hafta görülecek boşanma davasına kadar Çeşme'de dostlarıyla kafa dinlemek isteyen ünlü oyuncu, annesi Nehra Boluğur'a Yeniköy'deki evine uğrayıp özel eşyalarını toparlamasını söyledi.

Kızının manevi değeri olan özel eşyalarını kendi evine götüren Nehra Hanım, güzel oyuncunun tatilde olmasından dolayı ev arayışını da kendi sürdürmeye başladı.

Bu arada yakın dostlarına "Birbirimize aşkımız bitti" diyen ikilinin boşanma davası 15 Eylül'de Kartal Adliyesi'nde görülecek. Anlaşmalı bir şekilde boşanacak olan ikilinin ilk duruşmada boşanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Evliliğini kurtarmak için elinden geleni yapan Merve Boluğur, kısa bir süre önce pes etmişti. Ayrılmakta kararlı olan Boluğur'un aile ve yakın dostlarından gelen "Barışın" çağrısına ise "Bu evlilik tamamen bitti, artık geri dönüşü yok" dediği iddia edildi.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERMERVE BOLUĞUR  MURAT DALKILIÇ