UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEĞER ÜNLÜ OYUNCU ÖLMEDEN ÖNCE SES TELLERİNİ KAYBETMİŞ!

Usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, katıldığı TV programında, geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren yakın dostu Bülent Kayabaş hakkında çarpıcı bir açıklamada bulundu.

MEĞER ÜNLÜ OYUNCU ÖLMEDEN ÖNCE SES TELLERİNİ KAYBETMİŞ!

9 Nisan 2017 tarihinde kansere yenik düşen Bülent Kayabaş’ın yakın dostu Ali Poyrazoğlu, Doğa Rutkay’ın sunuculuğunu yaptığı programa konuk oldu.

Bülent Kayabaş ile 38 yıllık dostluğunu anlatan tiyatrocu, radyoterapi tedavisi sırasında usta sanatçının başına çok talihsiz bir olay geldiğini ve ses tellerinin yandığını açıkladı.

"BİR AKTÖRÜN BAŞINA GELEBİLECEK EN ACI ŞEY OLDU"

Ali Poyrazoğlu, "Tiyatroya çok sadık bir adamdı. Hastalığa karşı çok cesur bir tavır takındı. Sabah kemoterapi oluyordu akşam Oyun oynuyordu. Bu dayanılacak bir şey değil. Hastalığını saklıyordu. Çok az insan bildi Bülent'in ağır bir kanser hastası olduğunu. Ona rağmen sonuna kadar direndi. Bir aktörün başına gelebilecek en acı şey oldu. Kanser ciğerine yayılmıştı, radyoterapiden dolayı ses tellerini yaktılar, sesini kaybetti. Bodrum'da oturur denize bakardı, 'Sesim geri gelecek' derdi. Sanki denizden yürüyecek gelecek. Nur içinde yatsın" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERBülent Kayabaş  Ali Poyrazoğlu