UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

MEHMET ALİ ERBİL, KIZI SEZİN ERBİL VE ALİŞAN’IN “NİŞAN BOZMALARIYLA” İLGİLİ YAZILI AÇIKLAMA YAPTI!...

MEHMET ALİ ERBİL, KIZI SEZİN ERBİL VE ALİŞAN’IN “NİŞAN BOZMALARIYLA” İLGİLİ YAZILI AÇIKLAMA YAPTI!...

MEHMET ALİ ERBİL, KIZI SEZİN ERBİL VE ALİŞAN’IN “NİŞAN BOZMALARIYLA” İLGİLİ YAZILI AÇIKLAMA YAPTI!...

Mehmet Ali Erbil’in yazılı açıklaması için TIKLAYIN!...

 

Sayın Basın Mensupları;

30 yıllık meslek hayatımda siz basın mensubu dostlarımla her zaman iç içe, net ve açık oldum. Bu süreç içinde sizlerde gördünüz ki  en hassas olduğum nokta eşim, çocuklarım, ailem oldu... Ve siz de aynı hassasiyeti benimle birlikte gösterdiniz. Ancak son dönemde kızımı; benim işim gereği yer aldığım basın haberlerinden yaşadığı 5 yıllık birliktelik neticesinde uzak tutamadım.

Yaşadıkları 5 yıllık özel birlikteliklerinde dönem dönem aldıkları yaralardan dolayı ayrılıklar yaşadılar. Bu birliktelik hem çocuklarımız hem de ailelerimiz için çok değerli ve özeldi. 5 yılın sonunda evlilik kararı ile sonuçlanacak olan ilişkileri, şu son dönemde tamamen kendi aralarında çözmeleri gereken birkaç ufak problemden dolayı bir geçiş dönemi yaşamaktaydı. Çocuklarımızın yaşadıkları birliktelik süresince aile olarak her zaman yapıcı olmaya çalıştık ve sabır gösterdik. Yaşanan tatsız olaylara rağmen sevginin her şeyin üstesinden geleceğine inandık ve her iki  tarafın sevgisine olan inancımızdan dolayı da bir süreç tanıdık. .. Ancak; biz bu süreci yaraları tedavi ederek geçireceğimize inanırken, üzülerek gördük ki kızıma ve aileme daha fazla zarar verdi.

 

Her şey bir kenara; Mehmet Ali ERBİL kimliğimi bırakarak bir genç kız babası olarak evladımın son dönemde aldığı yaralardan dolayı son derece üzgünüm. Bir genç kızın geleceği, hayalleri reklam aracı olamayacak kadar değerli ve kutsal aile kavramına gölge düşüremeyecek kadar da mühimdir.

 

Evlilik kutsal bir müessesedir ve namahremdir. İstemeden de olsa çocuklarımızın yaşadıklarından dolayı kurmayı planladıkları aile birliğine olan inancımızı ERBİL ailesi olarak  üzülerek yitirdiğimizden yine çok üzülerek başta kızım Sezin ERBİL'in ayrılık kararı doğrultusunda son noktayı koyduğumu belirtmek isterim.

 

Saygılarımla,

Mehmet Ali ERBİL

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13