UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

ALİŞAN OLAYINDAKİ NUR YERLİTAŞ-ALİ ÖZBİR KAVGASINA, AİLE KARIŞTI

Ali Özbir’in kardeşi Kudret Özbir de, olayın instagramdaki yorumlarına babasının ismi de karışınca, sert yanıtlar verdi.

ALİŞAN OLAYINDAKİ NUR YERLİTAŞ-ALİ ÖZBİR KAVGASINA, AİLE KARIŞTI

Alişan-Eda Erol ayrılığı gündemin bir numaralı konusu…

Ancak tartışmalar da bitecek gibi değil…

Perde arkasında her gün bir olay ortaya çıkarken, Nur Yerlitaş’ın esprili yaklaşımından sonra çıkan kavgaya Ali Özbir’in kardeşi de dahil oldu.

Kudret Özbir, Ucankusmedya hesabında haberin altında yapılan yorumlara babasının adının karıştıran bir kişiye çok ciddi tepki verirken, @slmkntgr hesabına karşı şunları yazdı:

“Bak terbiyesiz babamı niye karıştırırsın anlayamadım. Sen Ali’nin kültürsüz olduğunu nerden bilirsin. Benim babam nerden mafya oluyor. Rahmetli olmuş mert dürüst bir adam için nasıl konuşursunuz. Artık iyice ahlaksızlaştınız. Olay kimse ona vurun babalar analar niye karışır anlamam. Serseri ne demek senin gibi boş boş tanımadığı insanlara laf edenlere…”

İşte o yazışmalar:




Ardından Kudret Özbir’e cevap geldi:


Kudret Özbir yeniden cevap yazdı:


NUR YERLİTAŞ NE DEMİŞTİ?..


ALİ ÖZBİR NE CEVAP VERMİŞTİ…



SONRA NUR YERLİTAŞ BÖYLE YANIT VERMİŞTİ!

“Ben kimseye hakaret etmem, öyle bir paylaşımda bulundum ama muhattabım cevap vermedi. Benim öyle bir ağzım var ki cevap yazmak isteseydim yazardım. Benim adım Nur Yerlitaş bir durun. O, benim küçük kardeşimdir, ben öyle cevap vermem, ben hissettiğimi yazdım. Daha başka cevap beklerdim, daha kaliteli, daha ince esprili ama onlar o şekilde karşılık vermek istedi.” 


 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERalişan  eda erol  ayrıldı  aile kavgası