UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

NİŞAN ATILINCA, EDA EROL, ALİŞAN’A PIRLANTAYI GERİ VERDİ Mİ?

Alişan, nişanlandığı Eda Erol’a 150.000 TL’lik yüzük takmış ve “Yüzüğünü göster. Ona çok para verdim, taksitlerini ödüyorum” diyerek Eda Erol’a yüzüğü göstertmişti. Alişan, Eda Erol ile yollarını ayırıp nişanı attığını ise bugün sosyal medya hesabından duyurdu. Peki Eda Erol ayrılık sonrası pırlantayı Alişan’a geri verdi mi?

NİŞAN ATILINCA, EDA EROL, ALİŞAN’A PIRLANTAYI GERİ VERDİ Mİ?

Alişan, nişanlandığı Esra Erol’un kardeşi Eda Erol’a 150.000 Tl’lik pırlanta alıp, daha sonrasında bu pırlantanın değerini herkese gösterip fotoğraf çektirmişti.

Alişan, Eda Erol ile ayrılığını, dün UçanKuş Tv Haber Müdürü Faik Erdemli’nin olay yazısı sonrası Instagram hesabından ilan etti.(Herkes hacklendi yazarken UçanKuş iki gün önce ayrılığı yazmış hatta perde arkasını bile aralamış tüm bilinmeyen gerçekleri dile getirmişti.)

Eda Erol’un, nişan esnasında Alişan’ın kendisine taktığı 150.000 Tl’lik pırlantayı, ayrılık sonrası ona teslim edip etmediği ise merak konusu oldu. Takı ile ilgili beklenen açıklama geldi.


İşte Alişan’dan takı açıklaması;

"Öyle bir şey olabilir mi? Takısı-tukusu umurumda mı benim?  Yeter artık lütfen birlikteyken bin tane saçma sapan şey yazıldı, çizildi. Ayrıldık, daha açıklamadan kendini bilmez biri çıktı. Onun açıklamasına itibar edildi. Bıraksınlar da birkaç gün bari kafamızı toparlayalım, üzüntümüzü yaşayalım. Ayıptır ya! Takı istemek ne demek? Günah artık... Lütfen ben açıklamamı yaptım. Bizim kararımız. olmadı, ayrıldık dedik. Ne benim ailem ne de onun ailesi bu konuya müdahil değil. Ki onlar, bozulmasın diye çok uğraştılar. Lütfen artık saçma sapan haberler çıkmasın."dedi



Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERALİŞAN  EDA EROL  OGAN