UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HASTANEDE ÖYLE BİR ŞEY ÖĞRENDİ Kİ VÜCUDUNA DÖVMESİNİ YAPTIRDI!..

Muğla'da yaşayan iki çocuk babası Osman Gökmen, karın ağrısı sebebiyle gittiği hastanede iç organlarının ters olduğunu öğrendi. Tıptaki terimini göğsüne dövme olarak yaptırdı.

HASTANEDE ÖYLE BİR ŞEY ÖĞRENDİ Kİ VÜCUDUNA DÖVMESİNİ YAPTIRDI!..

Muğla'nın  Bodrum ilçesinde yaşayan 38 yaşındaki  Osman Gökmen, karın ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede iç organlarının ters tarafta olduğunu öğrenince, aniden rahatsızlandığında bilinmesi için bu durumun tıptaki adı "Situs İnversus Totalis"i göğsüne yazdırdı.

Gökmen, 16 yaşında karın ağrısı şikâyetiyle hastaneye gitti. Burada doktorun "kalbin sağ tarafta" demesiyle kısa süreli şaşkınlık yaşayan Gökmen'in detaylı tetkiklerinde bütün iç organlarının ters tarafta olduğu anlaşıldı.

Ailesine ve çevresine bu durumu anlatmakta zorluk çeken Gökmen, organlarının ters tarafta olduğuna uzun süre kendisinin de inanamadığını söyledi. Doktorların ilk başta kendisine şaka yaptığını düşündüğünü ifade eden Gökmen, yaşadığı korkuyu doktorların, "Tüm organların sağlıklı şekilde çalışıyor." demesiyle atlattığını dile getirdi.

"Situs İnvernus Totalis" yazan dövme yaptırdığını belirterek, Gökmen şöyle devam etti:

 "Aileme bile elimdeki belgelerle inandırabildim. İç organlarımın ters olduğunu anlatan bileklik, kimlik veya buna benzer bir şey taşımam gerektiği söylenince çözümü, yazıyı yazdırmakta buldum. Küçük bir ağrıyla bile gittiğim hastanelerden uzun süre çıkamıyorum. Doktorlara iç organların ters tarafta olduğunu söyleyince her seferinde detaylı kontroller yapıyorlar. İç organlarımın ters olduğunu inanmayanlarla iddiaya bile giriyorum. Tabii ki her seferinde kazanan ben oluyorum. Sağlık kontrolüne gittiğimde durumu öğrenen herkes başıma toplandı. Beni muayene eden bir sağlık çalışanının, diğer arkadaşlarına 'Gelin gelin, organları ters birisini muayene ediyorum' dediğini duydum. Bütün oda sağlıkçı ve hemşireyle dolmuştu. Bana tuhaf bakıyorlar. Bu tür olaylarla sıkça karşılaşıyorum." 

Dövmeyi acil durumlar için yaptırdığını belirten Gökmen, "bu benim acil durum levham" diye konuştu.

(sondakika.com)

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERdövme