UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEMİL İPEKÇİ: 46 SENELİK AĞZIMI AÇSAM NE OLURDU ACABA?..

Moda dünyasının duayeni Cemil İpekçi UçanKuş TV’de yayınlanan “Canlı Masa” programına konuk oldu. 70 yaşındaki moda tasarımcısı “46 yıllık ağzımı açsam ne olurdu acaba?” diyerek ünlü isimlerin çok özel sırlarını bildiğinin altını çizdi.

CEMİL İPEKÇİ: 46 SENELİK AĞZIMI AÇSAM NE OLURDU ACABA?..

UçanKuş TV’de haftanın altı akşamı canlı olarak yayınlanan “Canlı Masa” adlı programa moda dünyasının usta ismi Cemil İpekçi konuk oldu. Ünlü modacı meslek hayatında çalıştığı birçok isimle anıları olduğunu anlatarak, “46 yıllık ağzımı açsam ne olurdu acaba?” dedi.

KADINDAN İYİ DOST OLUR AMA İYİ SEVGİLİ OLMAZ

Kadınlarla da erkeklerle de çok iyi anlaştığını açıklayan Cemil İpekçi, kadınların tutkulu ve aşk dolu olduğunu ve yönettiklerini söyleyerek “ Kadından iyi dost olur ama iyi sevgili olmaz” şeklinde konuştu.

Hayalindeki kadını tasvir eden Cemil İpekçi;“ Benim hayalimde giydirdiği hep bir kadın var. Saçları belime kadar, dalgalı, burnu benim burnumun biraz ufağı ama gözleri benimki gibi yeşil, dudakları biraz daha büyük, böyle hafif kısrak gibi.. Ben hep böyle bir kazanın içine Sezen Aksu’yu,  Leyla Alaton’u, içine at birde Yonca Ebu Ziya’yı içine at kaynat çıkan kadın hayalimdeki kadın olurdu.

Şimdiki modellerden Özge Ulusoy’u çok beğendiğini ifade eden Cemil İpekçiÖzge’yi çok beğeniyorum. Onun ilk geldiği hali bilirim. Ayağına çorap giyemezdi. Nasıl oldu da o özge gitti bir asilzade geldi, prenses geldi. Onu çok seviyorum” dedi.

UçanKuş TV’de haftanın altı akşamı canlı yayınlanan “Canlı Masa” adlı programa moda dünyasının usta ismi Cemil İpekçi konuk oldu. Ünlü modacı meslek hayatında çalıştığı birçok isimle anıları olduğunu anlatarak, “46 yıllık ağzımı açsam ne olurdu acaba?” dedi.


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCemil İpekçi