UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KATE MIDDLETON’IN PRENSES DIANA OLMA ÇABASI!

Kocası Prens William'ın annesi Prenses Diana'nın 20'inci ölüm yıldönümü için düzenlenen özel bir etkinliğe katılan Cambridge Düşesi Kate Middleton giysi tercihiyle yine bütün dikkatleri üzerinde topladı.

KATE MIDDLETON’IN PRENSES DIANA OLMA ÇABASI!

İki çocuk annesi Kate Middleton, kocası Prens William ve kayınbiraderi Prens Harry ile birlikte, Kensington Sarayı'nın bahçesinde Prenses Diana anısına dikilen beyaz çiçeklerden oluşan özel anı bahçesini gezmeye gitti.

Hiç tanışmadığı ama başından beri hep kıyaslandığı Prenses Diana'yı anma etkinliğine katılırken de gören herkeste çağrışımlar yaratan yeşil üzerine çiçek desenli Prada bir elbise giydi.

1420 Sterlin değerindeki bu elbisenin en önemli özelliği de 1980'lerin modasından çizgiler yansıtması yani Prenses Diana'nın Prens Charles ile nişanlıyken ve evliliğinin ilk dönemlerinde giydiği giysilere benzemesiydi.

Kate Middleton bu tercihiyle kendisini adım adım takip eden hayranlarını da ikiye böldü.

Bazı hayranları Kate Middleton'ın hiç görmediği kayınvaidesine olan saygısını bu şekilde göstermesine kelimenin tam anlamıyla alkış tuttu.

Bir hayranı da Kate Middleton'ın artık hayatta olmayan, efsaneye dönüşmüş bir kadınla sürekli olarak kıyaslandığını belirterek "Herkes Kate'in yanlış bir adım atmasını bekliyor. Böylece 'Diana olsaydı kesinlikle bunu yapmazdı' demek için bir nedenleri olarak" diye fikrini belirtti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERKate Middleton  Prenses Diana