UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VATAN ŞAŞMAZ, FİLİZ AKER’LE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ GÜN İKİ KEZ GÖRÜŞTÜ!..

Vatan Şaşmaz cinayeti günler değil saatler geçtikçe karmaşık bir hal almaya başlıyor. Şu ana kadar Vatan Şaşmaz cephesinden hiç açıklama gelmemişti. İlk olarak Vatan Şaşmaz’ın annesi Safiye Saydam’dan geldi. Safiye Saydam, oğlunun cinayete kurban gitmesiyle ilgili olarak başsağlığına gelen arkadaşlarına oğlunu hiç affetmeyeceğini söyledi.

VATAN ŞAŞMAZ, FİLİZ AKER’LE ÖLDÜRÜLDÜĞÜ GÜN İKİ KEZ GÖRÜŞTÜ!..

Vatan Şaşmaz ile önceki yazımda da yazdığım gibi Filiz Aker ile ilişkisini tüm aile biliyordu. Vatan Şaşmaz’ın Filiz Aker’le yaşadıklarını ailesiyle paylaştığı da, annesinin oğluyla ilgili söyledikleriyle gün yüzüne çıkardı.

Vatan Şaşmaz annesine çok düşkündü. Anne Safiye Hanım da eşinden boşandıktan sonra bütün hayatını oğluna adamıştı. Zaten Vatan Şaşmaz’ın kendinden büyük kadınlarla birlikte olması da bunun göstergesiydi. 

Anne Safiye hanım oğlunun ilk evlilik yaptığı Nurşen Kocayaş ile evlenmesini de hiç istememişti. Zaten Vatan Şaşmaz da bu evliliğini kısa sürede bitirmek zorunda kaldı. Ama Safiye Hanım, oğlu Vatan’ın Yasemin Adalı ile ikinci evliliğine tam onay vermişti. 

Gelinini çok sevdiğini de herkese göstermek amacıyla Instagram’ında birlikte fotoğraflarını paylaşarak gösteriyordu.

Anne Safiye hanım, taziyeye gelen dostlarına oğlunu o kadınla görüştüğü için hiç affetmeyeceğini söylüyordu. Hatta Safiye Hanım, oğlunun Filiz Aker’le sadece akşam saatlerinde değil aynı gün sabah saatlerinde de görüştüğünü söylüyordu. Bu da gösteriyor ki, Vatan Şaşmaz, Filiz Aker’le ne görüştüklerini birebir annesiyle paylaşıyordu.

Ajansların geçtiği görüntülerde de kurgu hatasının yapılması da acaba bu yüzden miydi? Vatan Şaşmaz, Filiz Aker’le görüşmek için  otele hem sabah hem de akşam geldiği için görüntülerde karışıklık mı olmuştu?

Dediğim gibi Filiz Aker, ailenin hayatında hep olmuş. Aşk ve para trafiği ailenin peşini hiç bırakmamış. Bütün bu yaşananların en büyük tanığı da Vatan Şaşmaz’ın her şeyini paylaştığı annesi Safiye Hanım.

FAİK ERDEMLİ

UÇANKUŞ TV HABER MÜDÜRÜ

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13