UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

“VATAN ŞAŞMAZ’IN TELEFONUNDAN HANGİ ÜNLÜLERİN FOTOĞRAFI ÇIKTI?"

Vatan Şaşmaz'ın aşk, para ilişkisinin sonu filmlere konu olacak şekilde kötü bitti. Olayın olduğu saatlerde Los Angeles’teydim. Bu olay sadece Türkiye'de değil Amerika'da da yankı buldu. Kahvaltıdan itibaren gittiğimiz her yerde bu olay konuşuluyordu. Türklerin, Amerikalı dostlarına anlattığı tek olaydı. Bizim masamızda da Amerikalı dostlarımız vardı. ” Amerika'da böyle bir olay yaşansa filmi yapılır” dediler.

“VATAN ŞAŞMAZ’IN TELEFONUNDAN HANGİ ÜNLÜLERİN FOTOĞRAFI ÇIKTI?"

Vatan Şaşmaz'ın 30'lu yaşlarında Filiz Aker'le başladığı aşk ve para ilişkisi tam 12 yılını esir aldı. Vatan Şaşmaz, bundan sonra hiçbir aşkını doya doya yaşayamadı. Kendinden 11 yaş büyük Filiz Aker'le yaşadığı aşk ilişkisini bile göğsünü gere gere hiç kimseye anlatamadı. Kadının ihtirasla Vatan'a aşık olması, Vatan'ı da güçlü ve zengin kadın olan Filiz Aker'den bir türlü koparamadı. Vatan, iki evlilik dahi yapmış olsa bile Filiz Aker'den kopamadı. Filiz Aker, Vatan'ın hayatının hep bir yerinde oldu. Buna ister aşk deyin ister para trafiği.

Filiz Aker, sadece Vatan Şaşmaz'ın değil, Vatan'ın tüm ailesinin bildiği bir kadındı. Yoksa Vatan gibi göz önünde olan birisinin hayatı bu kadar sırlarla dolu olmazdı.

Vatan Şaşmaz kapalı kutuydu. Yaptığı hiç bir şeyin ortaya çıkmasını istemiyordu. Böyle bir sanatçının karısının 4 aylık hamile olduğunu ve bir erkek çocuğu olacağını yoksa hepimiz bilirdik. Hangi insan baba olacağını bu kadar saklar. Bırakın çocuğunun olacağını Vatan Şaşmaz'ın saklamasını, karısı ve annesi bile saklamıştı. Vatan'ın hem  karısının hem de annesinin instagram hesapları olmasına karşın sanki doğacak bir çocuk yokmuş gibi davranılmış. Bu konuda Vatan'a hiç girmiyorum bile. Vatan Şaşmaz’ın instagramında bırakın çocuğunun olacağını karısı yokmuş gibi davranmış. Vatan Şaşmaz, 3 yıllık evliliği süresince karısıyla sadece tek bir kare fotoğraf paylaşmış.

Vatan Şaşmaz, ailesini Filiz Aker'den korumak istiyordu. Vatan Şaşmaz, ailesini korudu ama kendisini koruyamadı.

Bu arada hayattayken bilinmeyenler öldükten sonra ortaya çıkmaktadır. Hepimiz hayattayken yaşadıklarımıza da dikkat etmek durumundayız.

Vatan Şaşmaz hayattayken nasıl sırlarla dolu biri olduğunu hayatını kaybettikten sonra öğrendik.

Vatan Şaşmaz’ın sırlarına ışık tutacak tek şey de 24 saat elinden düşürmediği telefonuydu. İşte o telefon şu anda cinayetin tek ve en önemli tanığı.

Filiz Aker’in telefonundaki bilgilere daha ulaşılamadı ama, Vatan Şaşmaz’ın sırlarına ışık tutacak telefonundaki fotoğraflara, videolara ve mesajlarına emniyet birimleri ulaştı. Vatan Şaşmaz’ın telefonunda, emniyet birimlerini dahi şoke edecek birçok ünlü kadının fotoğrafları, videoları ve mesajlarına ulaşıldı. Hepsi kayıt altına alındı. Kendileriyle bir bir temasa geçiliyor.

Emniyet yetkililerinden aldığım bilgilere göre bu fotoğraflar ve mesajların cinayetteki aşk ve para trafiğine ışık tutacağı yönünde.

FAİK ERDEMLİ

UÇANKUŞ TV HABER MÜDÜRÜ

faikerdemli@gmail.com

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERFAİK ERDEMLİ