UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

VATAN ŞAŞMAZ’IN EŞİ VE ANNESİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Vatan Şaşmaz’ın eşi ve annesi gözyaşlarını tutamadı.

VATAN ŞAŞMAZ’IN EŞİ VE ANNESİ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Beşiktaş’ta 5 yıldızlı bir otelde vurularak öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz’ın cenazesi, cenaze namazının kılınacağı Güzeltepe Birlik Camisine getirildi. Cenaze namazının kılınacağı camiye çok sayıda ünlü isim akın etti. Caminin avlusu namaza yaklaşık 1 saat kala dolmaya başlarken annesi Safiye Şaşmaz ve eşi Yasemin Adalı’nın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Anne Şaşmaz ile eşi Adalı burada bir sandalyede otururken gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Cenazeye ünlü isimler akın etti.

Cenaze namazı için Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Ferdi Akarnur, Yusuf Adalı, Metin Uca, Melike Öcalan ve Yaşar Alptekin, Saruhan Ünel ve Tuğba Özay başta olmak üzere çok sayıda ünlü isim ve sevenleri camiye akın etti.

Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vatan Şaşmaz ile birlikte sunuculuk yapan Melike Öcalan “ Bir sürü şey konuşuluyor. Bu olaylardan sonra. Eğer evli ve bebek bekleyen bir adam, ortada bir yerde karşısındaki kişiye laf anlatmaya çalışsaydı karşısındaki kim bilir neler yazılırdı. Tabi koruyacak ailesini. Vatan öyle biri zaten. Şuanda bir can gitmiş. Ve bu çok iyi, çalışkan ,temiz efendiliğinden başka hiçbir şeyini görmediğimiz biri. Otel odasında olması bir şey ifade etmiyor. Tabii ki de bir laf anlatacaksa bebeğini ve eşini korumak için ortada bir yerde anlatamazdı ” dedi.

“Bu nasıl bir şey aklımız hayalimiz almadı, hala şoktayım”

10 yıldır beraber çalıştıklarını belirten Ferdi Akarnur, “Lafın bittiği yer. Ne diyeyim ki. Candan sevdiğimiz, güler yüzlü, saygılı, efendi biriydi. Bu güne kadar biz 10 yıldır çalışıyoruz, hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey aklımız hayalimiz almadı. Ben diziyi izlerken aldım haberi. Seti aradım onlarında haberi yok. Hala şoktayım “ diye konuştu.

Yaşar Alptekin ise; “Sözün bittiği yer. Sonuçta vadesi dolan her insan vadesi dolduktan sonra burayı terk edecek. Ondan geldik ona gideceğiz. Rabbim geride kalan sevdiklerine sabır ihsan eylesin onda Allah rahmet eylesin. Güzel bir oyuncuydu, güzel kalpli bir insandı Allah rahmet eylesin. Beklenmedik bir vefattı bu” şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13