UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TÜM GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI, FİLİZ AKER'İN OLAYLARLA DOLU HAYATI!

Vatan Şaşmaz cinayetinin ardından şoke eden detaylar gelmeye devam ediyor. Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker'in geçmişinde de birçok olayla gündeme geldiği ortaya çıktı.

TÜM GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI, FİLİZ AKER'İN OLAYLARLA DOLU HAYATI!

Tüm Türkiye'yi sarsan Vatan Şaşmaz cinayetinin ardından eski manken Filiz Aker'in hayatı en çok merak edilen konulardan biri oldu. Filiz Aker, 90'lı yıllarda oynadığı filmler ve katıldığı defilelerin yanı sıra olaylı hayatıyla da gazete manşetlerindeydi. Aker, yasak aşkı ve kaçırılmasıyla birçok kez gündeme geldi.
KAÇIRILDIĞI OTOMOBİLDEN ATLADI
Manken Filiz Aker ve Türk Sanat Müziği sanatçısı ablası Eda Eren 1990 yılında aynı gün kaçırılmak istendi.
Etiler'deki evinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçak zoruyla kaçırılmak istenen Aker, Kilyos yolunda hareket halindeki otomobilden atlayarak yaralanmış ve bir taksi şoförü tarafından hastaneye götürülmüştü.

Olayla ilgili konuşan Aker, "Bu kişinin amacı soygun değildi, canımı zor kurtardım." açıklamasını yaptı ve olaydan yaklaşık 1 saat sonra da ablası Eda Eren, çalıştığı gazinodan kaçırıldı. Eda Eren'in "Sarıyerli Fethi" olarak bilinen Fethi Müftüoğlu'nun adamları tarafından kaçırıldığı öne sürülmüştü.

SÜRGÜN FİLMİNİN ÇEKİMLERİNDE BURNU KIRILDI

1990 yılında "Sürgün" adlı sinema filminin çekimleri esnasında bir kangal köpeğinin saldırısına uğrayan Filiz Aker'in, rol arkadaşı Berhan Şimşek'in elindeki tüfeğin burnuna çarpması sonucuyla burnu kırıldı.

ŞEMSİ DENİZER İLE OLAYLI AŞK

Dönemin gazetelerinde ve dergilerinde sürekli yer alan Filiz Aker, 1993 yılında Maden-İş Sendikası Başkanı Şemsi Denizer ile yakalandı. Bir gazinoda düzenlenen galaya katılan çift, gazetecilerin fotoğraflarını çekmesiyle çevreye tehditler yağdırmış ve bu olay da dönemin gazetelerine haber olmuştu.

Şemsi Denizer ile ilgili evinde yaptığı basın toplantısında konuşan Filiz Aker, "Onu bir abi, bir dost olarak görürdüm. Aramızda duygusal bir yakınlık hiçbir zaman olmadı." açıklamasını yapmıştı.
Şemsi Denizer Zonguldak'taki evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERVatan Şaşmaz  Filiz Aker