UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AZRA VE CEMİL Mİ YOKSA RAŞİT VE FAHRİYE Mİ BU YILA DAMGA VURDU?

Yaz sezonu tatilin dışında düğün sezonu aynı zamanda. Herkesin illa ki çevresinden birileri evlilik hazırlıkları yapıp dünya evine girmiştir.

AZRA VE CEMİL Mİ YOKSA  RAŞİT VE FAHRİYE Mİ BU YILA DAMGA VURDU?

Tabi bunun birde ünlü düğünleri var. Tarihler aylar öncesinden duyurulur,  ölçüler alınır, gelinlikler dikilir.  Düğün günü kameralar, ışıklar, tebrikler, gülücükler süslü süslü geçip gider.

Önceki gün dünya evine giren Azra Akın, zarafeti ve asaleti ile bu yaza damga vurdu adeta.O nasıl bir gelinlik Allahım, bu kadar mı yakışır, bu kadar mı güzel olur…

Arayıp “Damadı Boşver Gelinliğinle Zaten Süper İkilisiniz” diyesim geldi ama, ayıp olur diye diyemedim.

Neyse işin şakası bir tarafa, yaz başında evlenen Fahriye Evcen’in çakma gelinliğine kıyasla el emeği göz nuru, ince işçilik resmen.

Cemil İpekçi imzası kendini her zaman belli ediyor.

Fahriye Evcen’in, Raşit Bağzıbağlı imzası taşıyan gelinliği Neslihan Atagül’ün gelinliğinin bir kopyasıydı, kına günü giydiği kıyafeti bile renginin dışında vasattı.

Ama ben dün Azra Akın’ı gördükten sonra şıklığıyla,bu yazın hatta bu yılın gelini oldu diyebilirim.

Sempatik duruşu, alçak gönüllü oluşu, içten gülümsemesi hepsi birlikte gelinlikle o kadar özdeşleşmiş ki budur gerçekten.

Bu konuyu gelinliği giyenler diyenler değil de dikenler üzerinden konursak eğer, Cemil İpekçi diktiği gelinlikle Raşit Bağıbağlı’ya meydan okudu.

Hadi bakalım bu meydana hangi modacılar dahil olacak? 

İBRAHİM KARAKUŞ

ibrahimkarakus351@gmail.com

UÇANKUŞ

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13