UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUĞÇE TAYFUR, BOŞANMA İDDİALARINA AÇIKLIK GETİRDİ!

Mert Doğan’ın sunumuyla Beyaz Tv’de ekranlara gelen “Mertçe Sohbetler”in bu haftaki konuğu Tuğçe Tayfur oldu. Tayfur, son dönemde hakkında çıkan boşanma iddialarından, babasının sanat hayatına kadar her soruya içtenlikle yanıt verdi.

TUĞÇE TAYFUR, BOŞANMA İDDİALARINA AÇIKLIK GETİRDİ!

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, “Mertçe Sohbetler” programında, özel hayatıyla ilgili çok samimi açıklamalarda bulundu.

“BOŞANMA İDDİALARI YALAN”

Eşiyle boşanacakları yönünde çıkan haberleri yalanlayan Tuğçe Tayfur “Bu haberler çok saçma. Biz işinde gücünde insanlarız ve birbirimizi çok seviyoruz. Kocamdan beni aldattığına dair hiçbir kuşkum olmadı. Sadece balayındayken bir olay yaşadık. Balayındayken bir kadın benim yanımda resmen kocama asıldı. Kocamın suçu yoktu ama ben yine de burnundan fitil fitil getirdim.” diye konuştu.

“OYUNCULUK YAPMAK İSTİYORUM”

Babasının yaptığı işi devraldığını ve onun veliahtı olduğunu açıklayan Tuğçe Tayfur, şu ana kadar müzikal çalışmaların öne çıktığını ama oyunculuk da yapmayı çok istediğini söyledi. Tayfur “Oyunculuğa yeteneğim var. Bu anlamda bir şeyler yapmak istiyorum. Hatta kendi yazdığım bir senaryom var. Oradaki başrolü ben oynamak istiyorum. Ama bunun için biraz daha kilo vermem gerek” diyerek oyunculuğa yeşil ışık yaktı.

“BABAM MÜZİĞİ BIRAKTI”

Sağlığı bozulduktan sonra inzivaya çekilen Ferdi Tayfur’un yeniden albüm yapıp yapmayacağı çok konuşuluyordu. Bu konuya da açıklık getiren Tuğçe Tayfur, “Babama albüm yapması için çok ısrar ediyorum. En son ‘Huzurum kalmadı’da düet yaptık ama sonrası gelmedi. Babam müzik yerine sinemayla uğraşmak istiyor. Artık babamın müziği bıraktığını söyleyebiliriz.

“BABAM, ATA DEMİRER’İN PEŞİNİ BIRAKMAYACAK”

Ferdi Tayfur, Ata Demirer’in “Berlin Kaplanı” filminin kendi senaryosu olduğunu söyleyerek dava açmıştı. Bu sürecin hala devam ettiğini belirten Tuğçe Tayfur, “Babam yeniden dava açtı. Bu işin peşini bırakmayacak. Sonuçta o senaryo babamındı ve Ata Demirer’e gönderdi. Ama Ata Bey senaryonun kendisine ulaşmadığını söylüyor. Adalete güveniyoruz” diyerek konuyu yeniden tartışmaya açtı.

“ANNEM HER ŞEYDEN ELİNİ ÇEKTİ”

Bir dönemin efsane ismi olan Yeşilçam’ın unutulmaz sanatçısı annesi Necla Nazır’ın her şeyden elini eteğini çektiğini ifade eden Tuğçe Tayfur “Annem hacı oldu. Bir tv kanalında dini sohbet programı yapıyor. Annem için bir film senaryosu yazdım ama o artık oynamak istemiyor.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTUĞÇE TAYFUR  MERT DOĞAN