UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

AZRA AKIN, DÜĞÜNÜNE DAMGA VURAN O DETAYLA İLGİLİ KONUŞTU!

Eski Dünya Güzeli Azra Akın, 4 yıldır birlikte olduğu Atakan Koru ile dünya evine girdi. Edirne’nin Keşan İlçesi’nde yapılan Trakya usulü düğüne, Akın’ın gelinliği damga vurdu.

AZRA AKIN, DÜĞÜNÜNE DAMGA VURAN O DETAYLA İLGİLİ KONUŞTU!

2002 yılında Dünya Güzeli seçilen Azra Akın, erkek arkadaşı Atakan Koru ile Keşan İlçesi'ne bağlı Bahçeköy'deki bir kır lokantasında düzenlenen Trakya'ya özgü düğün töreniyle evlendi.

Azra Akın ve Atakan Koru düğün esnasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Akın, gelinliğini hazırlayan ünlü modacı Cemil İpekçi’ye teşekkürlerini “Benim için çok kıymetli çok özel birisi, biz birbirimize 2002’de uğur getirdik. Tekrar bir arada olmak beni çok mutlu etti. Gelinliğimi iğne oyasıyla işledi. Çok teşekkür ediyorum.” sözleriyle dile getirdi.

Cemil İpekçi ise Akın’ın gelinliğini hazırlarken hissettiklerini: "Azra, hem dünya güzellik kraliçesi seçilmişti hem de o yıl elbisem en güzel elbise seçilmişti. Bende dünyanın en iyi tasarımcısı seçilerek kristal dünya ödülünü kazanmıştım. O günden sonra benim kızım gibi oldu. Gelinliğini de yapmak Allah bana nasip eyledi. Tabi çok zordu. Ne dikeceğime karar vermek için 1 hafta uyumadım. Azra belki Hollanda doğumlu ama ailesinden aldığı topraklarımızın terbiyesi ve güzelliği de var. Aklıma kardelen geldi. Kardelen çok zorluklarda açan bir çiçek. Bembeyaz, saf ve nadide bir çiçektir." sözleriyle anlattı.

Yakın zamanda evlenen Neslihan Atagül ve Fahriye Evcen'in gelinliklerinin birbirine benzetildiğinin sorulması üzerine konuşan Cemil İpekçi, "Benzeyebilir. Maalesef hazır gelinlik aldığınız zaman pişti olabilirsiniz. Özel dikim ama bu sizlere bir ders olsun. Kim modacı, kim terzi. Siz terziye diktiriyorsanız ama o kendine 'modacı' diyorsa işte burada meydana çıkıyor. Çünkü mecmuayı açıyor, mecmuadan seçiyor ve pişti de olabilirsiniz. Onun için Türkiye'de hala modacı kim, tasarımcı kim, terzi kim maalesef ayırt etmiyorsunuz. Son diyorsunuz ki, 'özel diktirdim'. Terzi dikmiş. Kim diktiyse modacı, tasarımcı değilmiş. Benim daha bir tane pişti olan gelinliğim olmadı.  Herkese özel tasarım yaptım. Bende, Yıldırım Mayruk bey de hep özel yaptık. " dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER!


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERCEMİL İPEKÇİ  AZRA AKIN