UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

SİNAN AKÇIL: “EUROVISION İÇİN ATİYE VE BENİMLE GÖRÜŞÜLDÜ”

Müzik Dünyasının başarılı ismi Sinan Akçıl, UçanKuş TV’de canlı yayınlanan Canlı Masa programına konuk oldu. İlişkileri, paylaşımları ve hakkında çıkan haberlerle ilgili önemli açıklamalar yapan Sinan Akçıl “ Geçen Yıl Eurovision için Atiye ve benimle görüşüldü. Son aşamaya gelindi ama daha sonra katılmama kararı alındı bu sebeple olmadı” dedi.

SİNAN AKÇIL: “EUROVISION İÇİN ATİYE VE BENİMLE GÖRÜŞÜLDÜ”

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal’ın sunduğu Canlı Masa programına konuk oldu. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Vardar'a şok bir sonuçla elenmesinin ardından sosyal medyadan sitemkar bir paylaşım yapan Sinan Akçıl hem o paylaşımına hem de kendisini eleştirenlere şu yanıtı verdi : “Eleştirilere açığımı. Benim için Fenerbahçe bir aşk gibi. Nasıl insan aşkına kızdığı zaman sitem ederse ben de takımıma sitem ettim. Biz tekrar barışırız onunla” dedi. Kendisini eleştiren Fenerbahçe eski yöneticisi Murat Aşık için ise “ Kendisini tanımıyorum ama olabilir o da eleştirebilir.” dedi.

“ANNEMİN İSTEDİĞİ GİBİ BİR SEVGİLİM OLMADI!..”

Rumen şarkıcı Otilla ile uzun süredir ilişki yaşayan Sinan Akçıl, biten ilişkileiryle ilgili sorulan sorulara da çarpıcı açıklamalarla yanıt verdi. Annesinin evlenmesini istediğini söyleyen Sinan Akçıl, “Annem evleneceğim kadının kendi camiamdan olmasını istemiyor. Üniversiteli ya da okul bitirmiş hanım hanımcık tanınmayan bir kız hayal ediyor. Ama ben de bu camiadayım ve aşklarımda hep bu sektörden oluyor yapacak bir şey yok” dedi.

“İLİŞKİ BİTTİĞİNDE DÖVMELERİ KAPATMAK ZOR OLUYOR”

Vücudundaki dövmeler hakkında konuşan Sinan Akçıl, ilişki bittiğinde sıkıntı yaşadığını söyledi. Aşıklara uyarıda bulunan Akçıl “Kalıcı dövme yaptırmayın. İlişki bittiğinde dövmeleri kapatmak zor oluyor” dedi.

“BENİMLE OLAN GEÇMİŞİNİ HATIRLAMAZ”

Ünlü müzik adamı ilişkiye adım attığında sevgilisinin eski ilişkisinden herhangibir iz taşımasını istemediğini söyledi. Akçıl, “Hayatımdaki kişi benden öncesinden bir iz taşıyamaz. Zaten benimle olan geçmişi hatırlamaz” şeklinde konuştu.

“EUROVİSİON TEKLİFİ ATİYE VE BANA GELDİ”

Sinan Akçıl, son zamanlarda gündeme gelen ancak Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın katılmayacağımızı belirttiği Eurovision hakkında da görüşlerini belirtti. Geçen yıl TRT yönetimi tarafından kendisine ve şarkıcı Atiye’ye teklif götürdüklerini ve olması dahilinde geçen yıl Türkiye’yi temsil edeceklerini anlattı. Akçıl “Teklif geldi ve benden yine Eurovision için şarkı istendi. Atiye ile düet yapacaktık. Ancak katılmama kararı alındı” dedi.

“HADİSE MELEK GİBİDİR”

2009 yılında Sinan Akçıl şarkısı “Düm Tek Tek” ile Eurovision’a katılan Hadise dördüncü olmuştu. O dönemlerde Sinan Akçıl’la sevgili olan Hadise’nin sahneye çıkmadan önce Sinan Akçıl’la tartıştığı gündeme gelmişti. O yıl neler yaşandığını anlatan Sinan Akçıl “ Hadise yanında olmamı istemişti. Ailesinden biri vardı ve Hadise ile görüşmemize engel oluyordu. O yüzden yanında olamadım. Bu sebeple biraz buruk çıkmıştı. Ama yinede ülkemizi çok güzel temsil etti. Hadise’de melek gibidir. İyi kızdır” dedi.

HANDE İYİ ŞARKICI, HADİSE İYİ JÜRİ

Şarkı verdiği isimleri tek kelimeyle anlatılması istenen Sinan Akçıl şöyle açıklama yaptı :

Demet Akalın : En İyi Dost

İrem Derici : Çılgın

Mustafa Ceceli : Hacı

Ebru Gündeş : Güven

Hande Yener : İyi şarkıcı

Hadise : İyi Jüri

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13