UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

FLAŞ!.. 'TOP MEKANLAR' LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

Bu hafta göze çarpan ve en çok tercih edilen mekanlar hangileri?..

FLAŞ!.. 'TOP MEKANLAR' LİSTEMİZ YENİLENDİ!..

GÜRKAN ŞEF

Dünya standardında hizmet anlayışıyla yola çıkan Gürkan Şef, Türkiye’de yeni şubeleriyle hizmet ağını genişletti. Dünyanın gözde kentlerinde de yeni şubelerle Gürkan Şef markasını evrensel bir marka haline getiren Gürkan şef, kendine has lezzet kalitesiyle farkını ortaya koyuyor.

BEFORE SUNSET BEACH

Ege lezzetlerinden dünyaya, iş ve aile yemeklerinden arkadaş toplantılarına kadar, geniş yelpazede kutlamaya ve hatırlanmaya değer anlar yaratan  Before Sunset Beach, butik deniz mahsülleri, deneyimli ekibi ile leziz mezeler ve günlük deniz ürünlerinden oluşan zengin atıştırmalarla misafirlerini buluşturmaya devam ediyor.

HUDSON

Yemeklerin lezzeti,  sunum ve hizmet kalitesi gayet iyi. Kendi standardında mekanlara göre de ücreti gayet uygun. Çalışanları güler yüzlü, Kokteylleri çok rağbet görüyor hatta eğer kokteyl içinde bir şey eksikse söylediğinizde hemen ilave ediliyor veya yenisi geliyor. Daha ne olsun!

Q LOUNGE GÖCEK

Uzakdoğu mutfağı üzerine oldukça güzel dekore edilmiş ve bir yamaca kurulmuş. Ambiyansı etkileyici. Tepeden dağ ve deniz manzarası ile iç içe harika lezzetleri deneyebilirsiniz. Uzak doğu ağırlıklı mutfak, damak tadımıza uyarlanmış. Burada başka bir dünyadaymış gibi sakinliğin ve manzaranın tadını çıkarın.

ZUMA YALIKAVAK

Çok sakin bir ortam, beach clublardan başınız ağrıdıysa kesinlikle gitmelisiniz. Yemeklere gelirsek dünya mutfağından lezzetlerle gelenleri hayli memnun eden Zuma Yalıkavak, tatilcilere huzur ve lezzeti bir arada sunuyor.

 

 

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERTOP MEKANLAR