UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

UçanKuş’un olay yaratan İnenler ve Çıkanlar listesi yenilendi.

BİR UÇANKUŞ KLASİĞİ! İŞTE İNENLER ÇIKANLAR LİSTEMİZ!..

İNEN – ÇIKANLAR

İNENLER

1-ESER YENENLER

Murat Boz ve Aslı Enver ilişkisinde “Yuva Yıkan” olarak anılan Eser Yenenler , şimdi de Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur boşanmasında yine benzer bir durumla gündemde.  Hal böyle olunca Yenenler’in, sanki Murat isimleriyle ilgili genel bir problemi olduğunu düşünüyor insan… Şaka bir yana, Eser Yenenler, kendisini düşürdüğü durumla inenler listemizin ilk sırasında...

 

 

2-IŞIN KARACA

Uzun süre Sezen Aksu’nun vokalistliğini yapan Işın Karaca, güçlü sesini pek duyuramıyor şu sıralar. Şarkıcı, son çalışmasıyla beklenen ilgiyi görmediği gibi bu ilgisizliğin verdiği sinirle diğer sanatçıların çok dinlenmesini kıskanmış olacak ki, sürekli birilerine bir şeyler ima ediyor. Ve inenler listemizin ikinci sırasından haftaya giriş yapıyor.

 

3-MURAT DALKILIÇ

Murat Dalkılıç, Merve Boluğur ile olan evliliğini sonlandırma kararı almış ve bu karar bir anda şok etkisi yaratmıştı. Söz konusu bu boşanmada Eser Yenenler ve sarışın bir hostesin adının geçmesi Murat Dalkılıç’ın, Merve Boluğur’u aldattığı iddialarını gündeme getirdi. Her halinden eşini sevdiği belli olan ama boşanma durumuna düşen Dalkılıç, müzik hayatındaki profesyonelliği, özel hayatında kullanamaması ve arkadaşlarının teşvikiyle de olsa amatör bir duruma düştüğü için listemizde 3. sıraya alıyoruz.

 

4-ESİN ÖVET

Habertürk Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapan Esin Övet, Beyaz Magazin programı ve program ekibiyle ilgili söylediklerinden dolayı eleştirilerin hedefinden kaçamamış, gerek sanat camiası, gerekse de meslektaşlarından ağır tepki almıştı. Güya savunmaya kalktığı Demet Akalın’dan bile destek görmeyen, ayrıca söylediklerini ve yazdıklarını daha sonra inkar eden Övet, kamuoyu önünde verdiği çelişkili ifadelerden dolayı inenler listemizin dördüncü sırasında…

 

5-VOLKAN DEMİREL

Maç sezonunun başlaması büyük bir heyecan yaratırken, ne yazık ki Fenerbahçeli Volkan Demirel’in yediği hatalı goller bu heyecana darbe vurdu. Son iki maçta hatalı gol yiyen Demirel, taraftarlardan gelen tepkilerle birlikte Fenerbahçelileri de hüsrana uğrattı diyebiliriz. Volkan Demirel doğal olarak inenler listemizin 5. sırasında kendine yer buluyor.

 

 

ÇIKANLAR

1-ÇOCUKLAR DUYMASIN

İlk yayınlandığı yıllarda izleyiciyi ekrana kilitleyen “Çocuklar Duymasın” dizisi yine ekranlarda fırtına gibi esiyor.  Gerek oyuncu kadrosu gerekse senaryosuyla izleyiciden de her hafta tam not alıyor. Hal böyle olunca, tekrar izleyici karşısına gelen ve kalitesinden hiçbir şey kaybetmeyen “Çocuklar Duymasın” dizisi ratinglerde de zirvede yer alıyor. Biz de bu başarıyı tebrik ediyor ve diziyi çıkanlar listemizin ilk sırasına alıyoruz.

 

2-DR. ŞENAY YANGEL

Astroloji ciddi ve zor bir iştir. Bu alana hakim, gerçekten bilgili kişilere de seçmek son dönemlerde iyice zorlaştı. İşte bu ortamda Dr. Şenay Yangel, astroloji dünyasından yaptığı bilgi dolu açıklamaları ile konuyla ilgili herkesin takdirini toplarken, Astrolojinin Messi’si olduğunu her geçen gün kanıtlıyor ve çıkanlar listemize 2. sıradan giriş yapıyor.

 

3-DEMET AKALIN

Şarkıları, atarları, giderleri derken son zamanlarda ailesi ile birlikte sıkıntılı günler yaşayan Demet Akalın eşi Okan Kurt ile ilgili boşanacakları haberlerine yaptığı açıklamalarla ve duruşuyla takdir topladı. Güçlü kişiliği ile adından sıkça söz ettiren Demet Akalın bu hareketleri ile takdirimizi topluyor ve çıkanlar listemizde 3. Sırada yer alıyor.

4-MURAT BOZ – BURAK ÖZÇİVİT

“Kardeşim Benim 2” filminin çekimleri son sürat devam ederken, filmin oyuncuları da yaptıkları paylaşımlarla, filmle ilgili ipucu vermeye devam ediyor. Yakışıklı ikili Murat Boz ve Burak Özçivit, filmin ismine de gönderme yaparak  paylaştıkları fotoğraflarla takipçilerinden büyük beğeni alıyor. Biz de çok beğeniyor ve çıkanlar listemizin 4. sırasına alıyoruz.

 

5-MAGAZİN MEDYASI:

Medya, genelde hep sınıfta kalırdı ama özellikle de magazin medyası Murat Başoğlu skandalında tam not aldı. Öncelikle rezilliği ortaya çıkararak, ardından haberin doğruluğunu kanıtlayarak dikkatleri üzerine çeken magazin medyası, aslında yaptığı haberlerde toplumsal yanlış anlamaları da dikkate alıp, basılmaması gereken fotoğrafları basmayıp, listemize girmeyi başardı. Özellikle de TV dünyası bu konuda son derece dikkatli davranarak bizden övgü almayı haketti.

 


 

 

 

 


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERinenler çıkanlar