UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

GAME OF THRONES’UN FİNAL BÖLÜMÜ SIZDIRILDI MI?

Game of Thrones’un 7. sezon 7. bölümünün (final bölümü) de yayın gününden önce sızdırılması gündemde.

GAME OF THRONES’UN FİNAL BÖLÜMÜ SIZDIRILDI MI?

Game of Thrones’un başı bilgisayar korsanlarıyla dertten kurtulmuyor.

Yedinci sezon son üç bölümünden ikisi hacker’lar tarafından sızdırılan dizinin bu defa yedinci, yani final bölümü tehdit altında.

Mr. Smith Group adlı hacker grubu, dizinin yedinci bölümünü sızdırmaya hazır olduklarını açıkladı.

HBO adına konuşan bir yetkili de “Mr. Smith Group ile iletişim halinde değiliz ve her seferinde böyle bir tehdit geldiğinde açıklama yapmak istemiyoruz. Bildiğiniz gibi HBO’nun datalarının ciddi bir kısmı çalındı. Bu datalardan her seferinde bir parça çekip, tehdit edip, medyanın ilgisini çekmeye çalışmalarından rahatsız oluyoruz. Bu bir oyun ve biz parçası olmayı istemiyoruz” dedi.

Bilgisayar korsanları dizinin senaryolarını ve HBO kanalının özel mail yazışmalarını ele geçirmiş, dizinin iki bölümünü yayın gününden önce internette yayınlamıştı.

Korsanlar, 1,5 milyon terabaytlık HBO yapımlarını ve özel şirket verilerini internetten yayımlama tehdidinde bulunarak, "Sanal ortamda 6 aylık maaşlarının" yatırılmasını talep etmiş ve korsanlık işinden yılda 12 ila 15 milyon dolar kazandıklarını savunmuştu.

Filmin başrol oyuncularının telefon numaralarını ifşa eden korsanlara HBO tarafından 250 bin dolar teklif edilmişti. Ancak siber korsanlar, teklifi kabul etmek yerine sızdırmayı tercih etmişti.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERGame Of Thrones  HBO