UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

KIVANÇ TATLITUĞ YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ!

Kıvanç Tatlıtuğ’un motorla yaptığı gösteri nefes kesti.

KIVANÇ TATLITUĞ YÜREKLERİ AĞZA GETİRDİ!

Oyunculuktaki başarısını hayatının her alanına yansıtan Kıvanç Tatlıtuğ, adrenaline doymuyor. Daha önce rol aldığı dizi için boks dersleri alan, profesyonel dalgıçlık sertifikası ve kaptanlık ehliyeti de olan Tatlıtuğ, şimdi de motor sporlarına merak sardı. Motosiklet tutkusuyla bilinen ünlü oyuncu, bu hobisini pistlere taşıdı..

Motoruna binmeden önce hiçbir güvenlik önlemini atlamayan Kıvanç Tatlıtuğ; kasktan dizliğe, yanmaz tulumdan eldivene kadar bütün ekipmanları giyip öyle yarışa başladı.

EŞİNİN GÖZÜNDEN...

Bir dönem otomobil yarışlarındaki hünerlerini de sergileyen Tatlıtuğ, önceki gün moto-cross yarışlarına katıldı. Bu sporu şimdilik amatör olarak yapan oyuncu, zorlu etaplarda ter döktü. Motoruyla engelleri adeta uçarak geçen Kıvanç Tatlıtuğ'u eşi Başak Dizer de videoya kaydetti. Ünlü oyuncunun sergilediği performans ise herkesin ağzını açıkta bıraktı. Geçtiğimiz ay çıktığı Ege'deki mavi turda zıpkınla balık avlayan yakışıklı oyuncunun bu görüntüler daha hafızalardan silinmeden yeni bir maceraya yelken açması "Action man Kıvanç" dedirtti..

DUBLÖRE GEREK YOK!

10 parmağında 10 marifet olan Kıvanç Tatlıtuğ'un dalmadan biniciliğe, bokstan motor sporlarına kadar pek çok farklı alanda kendini geliştirmesi işine de katkı sağlıyor. Öyle ki rol aldığı yapımlardaki tehlikeli sahnelerde dublör kullanmayan Tatlıtuğ'un en büyük hayali 'action man ruhu'nu gözler önüne serebileceği bir aksiyon filminde oynamak… Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ'un lüks yatının yanı sıra 2 tane motosikleti ve bir de arazi aracı var.....

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13