UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İCLAL AYDIN ÖNCE UÇANKUŞ’A, SONRA TÜM TAKİPÇİLERİNE İTİRAF ETTİ!

Geçtiğimiz hafta Uçankuş TV’nin Canlı Masa programına katılan İclal Aydın programda ilk bebeğinin kalbinin durduğunu üzüntüyle dile getirmişti. O kötü anıyı sosyal medya hesabından takipçilerine anlatan İclal Aydın Kırdığı bütün kadınlardan özür diledi.

İCLAL AYDIN ÖNCE UÇANKUŞ’A, SONRA TÜM TAKİPÇİLERİNE İTİRAF ETTİ!

İŞTE O AÇIKLAMA:

Bir açıklama🌻

Geçtiğimiz hafta sevgili Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal'ın @ucankusmedya 'daki sohbet programlarına konuk oldum. Konu konuyu açtı... Üç yıldır eşimle yaşadığımız ve ailemizin de ortak olduğu bir bebek özleminden bahsettim. Üç kez başlangıç sevinci yaşadıysak da ne yazık ki üçüncü ayı tamamlayamadan son bulmuştu bu sevinçlerimiz. Bunları anlatırken hüzünlendik biraz... Bu uzun sohbet sırasında bir anımı da paylaştım: “Kızıma hamileyken rutin kontrollere gittiğim sırada asansörden çıkarken ağlayarak asansöre binen bir çiftle karşılaştım. Arkalarından 'ne oldu' diye sorduğumda bebeğinin kalbinin durduğunu ve hamileliğinin sonlandığını öğrendim. O yıllarda bunu köşemde gerçekten iyi niyetle paylaşmıştım ancak sonrasında çok pişman oldum. Doktorumu, orada çalışan diğer sağlık personelini zor durumda bırakmıştım istemeden. Daha da kötüsü o güzel hanımefendi benim okuyucummuş ve bana bir zaman sonra mektup gönderdi. Sağlıklı bir evlat dünyaya getirdiğini haber veriyordu. O zaman anladım ki ben onun kalbini o vakit çok kırmışım. Hayat bu...

Yıllar geçti... Geçtiğimiz Mayıs ayında bebeğimiz için rutin kontrole gitmiştik eşimle. Doktorum muayene sırasında çok üzülerek bebeğin kalp atışının durduğunu söyledi. Eşim, ben ve kızım Lal birbirimize tutunmuş asansöre binerken genç hamile bir kadın iniyordu.. Ama bu kez ağlayan bendim. Yıllar önceyi anımsadım... O yüzden kırdığım bütün kadınlardan özür dilerim" dedim.

Ve daha sonra da tüp bebek meselesinden söz ettik. "Ben istemiyorum, o vebale girmekten korkuyorum" cümlemi gazete ve haber sitelerinden okuyan bazı annelerin incindiğini öğrendim.

Amacım asla tüp bebek yöntemiyle evlat sahibi olanları yargılamak, üzmek değildi elbette.

Sadece bir konuda çok ısrarcı olmanın, takıntı haline getirmenin doğurabileceği sonuçlardan ürktüğümü, bir şeyi çok isterken bir başka güzelliği bozma ihtimalinin sorumluluğundan korktuğumu dile getirmek istemiştim.

İstemeden üzdüğüm herkesten özür diler, destek olmak için yazan, arayan tüm dostlara, hekimlere, sağlık kuruluşlarına, anne babalara, eğitimcilere çok teşekkür ederiz. Yıllar ve olanaklar izin verdiği ölçüde umut etmeye devam️Bu fotoğraf Lalişimiz'den🌸


Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERUÇANKUŞ  İCLAL AYDIN