UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

CEFİ CAFER SEDA SAYAN’LA AŞK YAŞIYOR MU?

Seda Sayan'la aşk yaşadığı iddia edilen Cefi bu iddialara açıklık getirdi.

CEFİ CAFER SEDA SAYAN’LA AŞK YAŞIYOR MU?

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan'da Seda Sayan'la görüntülenen ve birlikte oldukları iddia edilen şarkıcı Cefi, ilk kez konuştu. Yunan olduğu sanılan Cefi, Sayan ile projesi olduğunu belirterek şunları söyledi:

 Aslen Denizliliyim. Yaklaşık 18 yıldır sahnelerdeyim. Asıl adım Cafer Tayuk. Cefi, sahne ismi olarak üzerime yapıştı. Özellikle Yunanlar Cafer diyemedikleri için Cefi diyorlar bana. Ama hiçbir zaman gerçeğimi, özümü saklamadım. Adımın Cafer olduğunu hep söyledim. Cefi, sadece Yunanlar'ın bana yakıştırdığı bir isim.

 Yaklaşık 12 yıldır Yunanistan'da yaşıyorum. Ana dilim gibi Yunanca konuşuyorum. Despina Vandi ve Katy Garbi gibi birçok starla aynı sahneye çıktım.

 İstanbul'dan iş teklifi aldığım için Yunanistan'dan ayrıldım. Müzik evrensel olsa da dünyada Yunan müziğinin farklı bir albenisi var. Tokyo'dan, Amerika'dan bile iş teklifi aldım. Pavyonlardan en büyük mekanlara kadar her yerde sahneye çıktım. Yunanistan'da tanınıyorum, oradaki popülaritem Türkiye'de yok.

SEDA SAYAN YETENEK AVCISI

 Seda Sayan, genç yeteneklere yol açmayı seven, doğru yolu gösteren biri. Hakkımızda çıkan aşk haberleri kesinlikle doğru değil. Bana da her zaman yol gösterdi. Keşke Türkiye'de her sanatçı onun gibi olabilse. Seda Hanım tam bir yetenek avcısı. Ona 'Kadırgalı' diyorlar ama aslında bu camiadaki en vicdanlı ve en yardımsever insandır; kimse bunu bilmez. İşinde de çok disiplinli biri. Birçok aranjör arkadaşım tanımıyordu Seda Hanım'ı. Ama tanıdıktan sonra hepsinin kafasında bir diva oluştu. Hepsi onun kişiliğine ve karakterine aşık oldu. Günaydın

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERcefi cafer  seda sayan