UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

TUBA BÜYÜKÜSTÜN 'OUT' SERENAY SARIKAYA 'IN'...

Tuba Büyüküstün UNICEF elçiliği elinden mi alındı?

TUBA BÜYÜKÜSTÜN 'OUT' SERENAY SARIKAYA 'IN'...

Özel hayatıyla manşetlerden düşmeyen Tuba Büyüküstün, prestij kaybetti. Onur Saylak'la ikiz kızlarına rağmen 6 yıllık evliliğini bitiren Büyüküstün, iddialara göre henüz boşanmadan işletmeci Umut Evirgen'le yeni bir aşka yelken açmıştı. Gizli aşk yaşayan ikili, gazeteciler tarafından görüntülenince devreye Evirgen girmiş ve gazetemizin muhabirini adamlarıyla gasp ettirmişti.

YASAK AŞK İDDİASI İTİBAR KAYBETTİRDİ

Olay sonrası Evirgen, tutuklu olarak yargılanırken Tuba Büyüküstün de kayıplara karıştı. Tahliye olan işletmeci sevgilisiyle Fransa'da kısa bir tatil yapan oyuncuya bu olaylı aşkı itibar kaybettirdi.

SERENAY İYİ NİYET ELÇİSİ OLACAK

Türkiye'nin yanı sıra Arap dünyasında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncunun adının karıştığı skandal olay sonrası UNICEF Türkiye, iddiaya göre Radikal bir karar aldı. 2014'ten beri UNICEF'in 'İyi Niyet Elçisi' olan Büyüküstün'ün bu görevine son verileceği öne sürüldü. Sansasyonel aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Büyüküstün'ün yerine de özel yaşamını gözlerden uzak yaşayan başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın getirileceği konuşuluyor.

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13