UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

HANİ İBRAHİM TATLISES HERKESİN ÖNÜNÜ KESİYORDU!

İbrahim Tatlıses bu piyasada olduğundan beri bu sözü hep duyardık: “Abi İbrahim Tatlıses bizim önümüzü kesiyor.”

HANİ İBRAHİM TATLISES HERKESİN ÖNÜNÜ KESİYORDU!

İbrahim Tatlıses 14 Mart 2011’de vuruldu. Üstünden tam 6 buçuk yıl geçti. İbrahim Tatlıses o günden bu yana ne kaset çıkardı, ne single yaptı, ne konser verdi ne de televizyonlarda şov programı yaptı. İbrahim Tatlıses yine gündem de yine gündem de.

Dönüp arkamıza baktığımızda İbrahim Tatlıses’in o en şaşalı günlerinde arkasından konuşanlar, “Biz İbrahim’i geçeceğiz ama o çok güçlü, hep önümüzü kesiyor” sözlerinin ne kadar da boş olduğu ortaya çıktı.

İbrahim Tatlıses tarafından önleri kesilenler. Nerdesiniz? İşte 6 buçuk yıldan beri meydan size kaldı. İbrahim Tatlıses yok. Tek tek isim vermeyeceğim, siz kendinizi çok iyi biliyorsunuz. Meydan sizlere kaldı. Siz de biliyorsunuz ki hepinizi toplasanız bir İbrahim Tatlıses etmezsiniz. Bu 6 buçuk yıl içinde hiç birinizin ne bir popüler olmuş şarkısı, ne büyük kitlelere hitap eden bir konseri, ne bangır bangır çalan şarkıları ne de bir şov programınız var. 

İbrahim Tatlıses şimdi sahnelere çıkmaya karar verse, her türlü platformda yine çok geniş kitleleri arkasından sürükleyeceğini o önü kesilenler bile çok iyi biliyor.

Önü kesilenler daha fazla önünüz kesilmeden hodri meydan. İbo’yu geçinde İbrahim Tatlıses’i de beni de utandırın.

FAİK ERDEMLİ

UÇANKUŞ TV HABER MÜDÜRÜ

faikerdemli@gmail.com

 

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERibrahim tatlıses  faik erdemli