UÇANKUŞ İHBAR HATTI: Whatsapp Telefon: 0 532 472 88 88 E-Posta: haber@ucankus.net Haber Merkezi: 0212 283 54 54

İDO TATLISES, KENDİSİNİ ELEŞTİRENLERİ AFFETMEDİ!

Şarkıcı İdo Tatlıses, paylaştığı bir fotoğraf sonrası gelen “mide küçültme ameliyatı mı oldu?” Sorularıyla gündeme geldi.

İDO TATLISES, KENDİSİNİ ELEŞTİRENLERİ AFFETMEDİ!

İdo Tatlıses, sosyal medyadan karnında iz olan bir fotoğraf paylaştı. O fotoğrafa takipçilerinden “mide küçültme ameliyatı mı oldu?” soruları geldi.

Tatlıses, bu sorulara, “Karnımdaki izi merak edenler için açıklıyorum 40 günlükken geçirmiş olduğum bir ameliyat izi.” Cevabını verdi.

Tatlıses, bugün ise Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaşıp şu notu düştü:

“Günaydın. Kimsenin yaşantısına, hayatına veya kararlarına karşı çıkmadım, eleştirmedim. Ben 25 yaşındayım. Tabii ki hatalarım yanlışlarım başarısızlıklarım olacak bu genç olan herkeste olacak ama bunu konuşmak eleştirmek kimsenin görevi veya mesleği değil eleştirirken biraz fazla düşünün yaşadığınız yeri büyüdüğünüz ortamı gördüğünüz şeyleri bunların hepsini bir araya getirip eleştirin nasıl damak zevkleri bile aynı değilse kimsenin tabii ki yaşam standartları veya yaşantısı da aynı olamayabiliyor. He beni yaşantımdan yaptığım işlerden dolayı karalamak istiyorsanız genç yaşımda yaptığım en güzel şeyi anlatıyım kısaca size ..İyilik Elçiler Derneği 22 yaşında istedim ve 2 sene sonrasında kurdum. Bende hatırlanmak isterim şarkılarım söylensin zirvede kalayım ama bunlar benim değerlerim asıl değerlere şimdi ulaşıyorum.. Derneğim diğer derneklerin 2 yılda yapamadığını 1 ayda tamamladı. Şanlıurfa - Trabzon - Gaziantep - Ordu - Adana - İstanbul buralardaki yardıma muhtaç nerdeyse herkesle tek tek ilgilendik ve gereken neyse yaptık bunu sizler sayesinde yaptık biz elçilik görevimizi yerine getirdik. Hatta bize sınır tehlikeli biz iletiriz diyen Şanlı Polislerimizle yaptık.. Ama bakıyorum hiçbir şey yapmayanlarda var vicdansız paragözler diyoruz aramızda biz onlara. Yaptıklarını neden söylüyorsun derseniz eğer kusura bakmayın söyleyeceğim çünkü bilmeyince sallaması kolay oluyor bilin bilin ki sizde yapın..!! Öyle boş oturmakla sallamakla olmuyor bu işler!! benim bir derneğim var tabii ki de anlatacağım ne oluyor ne olmuyor ama biz memnunuz olsun çalışmaya devam doyurmaya devam giydirmeye devam İnşallah birde doğa için istiyorum sonrasında benim bu dünyadaki iman aşkı görevlerimden sonraki insan ve doğa aşkı görevlerimi de tamamlayıp yine diğer paragözleri seyretmeye bakacağım çok konuştum öptüm bye”

Son Güncelleme: 3.05.2020 15:14:13
ETİKETLERido tatlıses